Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Pomógł by ktoś?
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
tironi
Witam!
Mam do was prośbę! Otóż tworzymy nowy portal społecznościowy z strefami i potrzebujemy sporo osób do POMOCY, portal nie zarabia na dzień dzisiejszy milionów (wgl nie przynosi na dziś dochodow) wiec nie liczcie ze będziemy wam od zaraz płacić, oczywiście jak tylko portal zacznie przebierać dochodami to będziemy wam wypłacać. Ale teraz potrzebujemy osoby które pomogą i czas rekrutacji będzie trwał do 17.11.2014r. I nie przewidujemy więcej żadnych rekrutacji bo szukamy stałej ekipy którzy będą od początku dziejów strony.
Szukamy osób takich jak;

-Fotografów
-modernizatorów na Facebooku
-grafikarzy
-filmowców
-kompozytorów
-Oceniatorów
-php
-CSS, html5,jquery
-Dyplomatów
-Reklamowców
-Regulaminatorów

Zainteresowanych oraz więcej informacji znajdziecie:
Email: administracja@tironi.pl (preferowane godziny 19:00-04:00)
GG: 47 41 76 98 (preferowane godziny 05:00-24:00)

Z poważaniem
Zastępca założyciela
mrc
Już niejednokrotnie temat był wałkowany. Wątpię, by ktokolwiek chciał pracować za darmo.
gitbejbe
ahhahaha biggrin.gif dawno się tak nie uśmiałem exclamation.gif!

z chęcią zostane modernizatorem facebooka albo oceniatorem laugh.gif
redeemer
http://zapytaj.onet.pl/Category/007,014/2,...ykagrafika.html

Coś chyba ostatnio nie wypaliło wink.gif
nospor
Cytat
-Fotografów
-modernizatorów na Facebooku
-grafikarzy
-filmowców
-kompozytorów
-Oceniatorów
-php
-CSS, html5,jquery
-Dyplomatów
-Reklamowców
-Regulaminatorów

Jak już dzieciarki z przedszkola się biorą za takie rzeciarki to ja dziekowarki.... swiat przewrociałki do gorki nogarkami :/

No ale ja w kwestii formalnej: przenosze i dodaje tag WOLONTARIAT.

Cytat
z chęcią zostane modernizatorem facebooka albo oceniatorem
A ja myślę, że nadawałbyś się idealnie na reklamowcę lub regulaminatora wink.gif

Cytat
Zastępca założyciela
Brzmi dumnie wink.gif A czy coś prócz tego ogłoszenia już założyliście?

ps: @tironi po co ci dyplomaci oraz kompozytorzy?

edit:
Cytat
Email: administracja@tironi.pl (preferowane godziny 19:00-04:00)
GG: 47 41 76 98 (preferowane godziny 05:00-24:00)
Wybacz, ale nie mogę się powstrzymać, ciekawość mnie zżera: Czemu maila mogę do Was napisać tylko od 7 wieczorem do czwartej rano, ale pogadać na gg mogę niemalżę całą dobę? Nawet jeśli przyjąć, że maile odbiera ktoś z innej strefy czasowej, a gg ktoś inny, to mail ma to do siebie, że można go z reguły napisać kiedy się chce i odebrać kiedy się chce... Wyznaczanie godzin komunikacji mailowej jest takie jakieś dziwne... zresztą jak całe ogłoszenie, wiec czego ja się durny dziwie....
aniolekx
ekhm, prima aprilis jest 1 kwietnia wink.gif
fizzlebubble
aniolekx - lol, aż sprawdziłem datę. Ogólnie heheszki.

PS. Chcę być regulaminatorem, please call me.
Turson
Czemu ludzie uważają, że programista to powinien pracować za darmo po godzinach?
To tak jakby się pojechało po godzinach do mechanika i poprosiło, żeby naprawiał nam firmowe auto za darmo, a oddamy kasę jak firma zacznie na siebie zarabiać bo na razie nie możemy...
nospor
@Turson, bo ci "ludzie" uwazają, że to inwestycja dla programisty. Napisze coś za darmo teraz, ale za 100 lat dostanie z tego 20zł. Czysty zysk. Proste i logiczne. Poza tym gdzie masz napisane ze masz robić po godzinach? wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.