Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuje programistów i grafików
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
prywatnykw
Witam, poszukuje programistów oraz grafików do współpracy przy realizowaniu zleceń. Podpisujemy umowe o dzieło / zlecenie. Praca w forme dodatkowego zarobku. Realizacja minimum jednego zlecenia w miesiącu! Proszę o przesłanie na adres e-mail wirtualnebiuro.kw@gmail.com swojego portfolio oraz krótkiego info na temat swoich umiejętności. Zapraszam serdecznie do współpracy!
ohm
Nie ma to jak wiarygodny mail smile.gif
Pyton_000
Może trochę więcej nt. zleceń dla programistów? Jakiego rodzaju zlecenia, forma rozliczania? fv?
prywatnykw
Co do rozliczeń do wszystko według indywidualnych ustaleń czy to po każdym zleceniu czy co miesiąc oczywiście można VAT
Co do emaila to nie widzę problemu gdyż współpraca zaczyna się z dniem podpisania umowy - Przed pobraniem danych do umowy sam podaje do weryfikacji swoje własne oraz jest opcja Spotkania jak ktoś mieszka gdzieś blisko Katowic. Zlecenia od A do Z tak naprawdę ... dlatego przydzielał zlecenia będę zgodnie z tym co mi napisze dana osoba w emailu oraz po późniejszej rozmowie telefonicznej bądź gdzieś na gg smile.gif
tzm
No to ja chętnie poczytam konkretów na PW gdyż z Katowic jestem...
prywatnykw
Tak jak napisłem proszę i portfolio na emailu + mile widziane CV ale niezbyt konieczne - no i kontakt tylko wstępnie przez email ponieważ to najwygodniejsza forma kontaktu dla mnie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.