Cytat
że wiem "coś tam, coś tam" o tym temacie nie oznacza, że w tym działałem - także niestety żadne z powyższcyh.
Czyli, nie masz doświadczenia w tej branży, a wyciągasz odważne wnioski. Wiadomości wyssane z palca motywowane stereotypami nic nie wnoszą do tematu.
Cytat
Bo większym wyzwanie niż kwestie technicznej jest aspekt marketingowy i plan jak to monetyzować by nie był to tylko "generator kosztow"
To chyba wie każdy kto ma choć odrobinę oleju w głowie.
Zastanawia mnie jedna sprawa. Czy obecna elita tego typu działalności, zaczynając posiadała mega wydajne serwery, armię prawników i sztab administratorów. Czy aby rozpoczynając taką działalność koniecznie potrzebny jest sponsor? Bo po waszych wypowiedziach dochodzę do takiego wniosku.
@EDIT
Cytat
@autor czemu wspólnika szukasz wśród programistów? smile.gif
A gdzie mam szukać? Na forum agrobiznesu?
Cytat
naprawdę takie "propozycje" jak twoje mam średnio 2-3 razy w tygodniu, każdy ma "rewelacyjny pomysł" etc. a prawda jest taka że jak pomysł nie wypali to pomysłodawca nic nie traci a programista od cholery czasu a co za tym idzie kasy biggrin.gif
Nie napisałem, że szukam programisty, który napisze skrypt. Skąd takie informacje?