Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Typer
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > MySQL
typerti
Witam,
mam problem z bazą danych. Dopiero zaczynam swoją przygodę w SQL i dużo rzeczy jeszcze nie umiem jednak w klasie wpadliśmy na pomysł typera sportowego.
Do tego chciałbym użyć bazy danych i tak zrobiłem ale do końca nie działało jakbym chciał. Chodzi o to że na stronie użytkownik podaje swoje imie i nazwisko , stawkę i nr kuponu (e-kupon z sts.pl) to wszystko dodaje się do bazy. Po sprawdzeniu kuponu admin dodaje wygraną do tabeli "wygrane" i to wyświetla się na stronie. Stronkę mam już ogarniętą i zapytania do wyświetlania też raczej tylko mam problem z bazą.

Tutaj moja prośba. Mógłby mi ktoś przedstawić encje jak to zrobić żeby później wszystko było ładnie i spójnie. Żeby nie było problemów z wyświetlaniem tego na stronie i żeby relacje były poprawne bo nie ukrywam dla mnie to czarna magia narazie smile.gif Pewnie to dosyć prosta sprawa na 5min roboty ale dopiero się uczę.
Dziękuję i proszę o wyrozumiałość smile.gif
Pyton_000
A co już masz?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.