<?php $i = 0; foreach($dir as $file) { if($i >= 0 and $i < 6000){ include $file; } } $i++; } $zapytanie = 'DROP TABLE player_deaths'; $zapytanie = 'CREATE TABLE player_deaths(' . 'id int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,' . 'date text NOT NULL,' . 'name_killed char(30) NOT NULL,' . 'name_killer char(30) NOT NULL,' . 'level_killed int(10) NOT NULL,' . 'PRIMARY KEY(id)' . ')'; foreach($frags[frag] as $score){ $zapytanie = "INSERT INTO `player_deaths` (`id`, `date`, `name_killed`, `name_killer`, `level_killed`) VALUES ('', '$score[data]', '$score[zabity]', '$score[zabojca]', '$score[poziom_zabitego]')"; }
no i to właśnie ten piękny skrypt, niestety nie wiem w czym tkwi problem i jak to zmienić, ale poszukałem kogoś kto ma podobny problem i znalazłem takie rozwiązanie, które u mnie podziałało perfekcyjnie, a mianowicie zmienienie silniku tabeli na MYISAM, rekordy wczytują się szybciej niż dotychczas, dlaczego? Prosiłbym o odpowiedź i ewentualnie nakierowanie co jest nie tak w skrypcie, że na domyślnym silniku wczytuje się bardzo długo(przypomne, że na mysql5.1 wczytuje się bardzo szybko)
Pozdrawiam