Poszukuje pracy na kilka lat we Wrocławiu, raczej nie zmieniam często pracy, mieszkam tu na stałe.
Aktualnie pracuję na takim stanowisku już ponad 4 lata ( udokumentowane ).
Szukam firmy, która jest w stanie mi zaoferować 5000 netto ( do delikatnej negocjacji ) na start i perspektywę na w przyszłości 6000-7000. Założyłem ten wątek bo sporo firm nie podaje stawek, poza tym, mi się nie śpieszy i chciałem spróbować innej metody niż standardowa.
Oferuję w dużym skrócie ( CV podeślę na priv, jak będzie zainteresowanie i sensowna oferta ):
- Ponad 4 letnie udokumentowane doświadczenie w PHP, MySQL, javascript, jquery, ajax, html, css ( nieudokumentowane nieco dłuższe )
- Bardzo dobrą znajomość jednego Frameworka + niewielką dwóch innych. Generalnie jestem w stanie się nauczyć nowego jeśli taka będzie potrzeba.
- SVN, GIT(w mniejszym stopniu)
- Język angielski w stopniu pozwalającym czytać dokumentacje
- Stabilnośc i sumienność, nie będę szukał innej pracy przez kilka lat jak moje potrzeby zostaną zapewnione.
- Reszta w CV. Jeśli czegoś nie będzie w CV a będzie potrzebne to uważam że jestem w stanie się nauczyć i możemy wrócić do tematu za kilka miesięcy czy za pół roku. Tak samo, jeśli z jakiś powodów źle bym wypadł na rozmowie - też jestem skłonny wrócić do tematu za jakiś czas.
Czego oczekuje oprócz wynagrodzenia?
- Przyjaznej atmosfery w pracy
- W miarę interesujących projektów ( chodzi o to aby się nie uwsteczniać i nie grzebać w jakiś starych technologiach czy spaghetti code )
- Braku nadgodzin ( 2 godziny w miesiącu - ok, 10 - przesada )
Co jest mile widziane ale nie wymagane?
- Elastyczne ( w granicach rozsądku oczywiście ) godziny pracy
- Multisport
- Siedziba firmy w okolicach centrum Wrocławia
Proszę wysyłać wiadomości za pomocą forum.