Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze orły ;-)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Mistycus
[b][size=14]O s biggrin.gif :wink:
hyper
Popieram tongue.gif
haiaw
Cytat
Popieram  :P

Ja takze winksmiley.jpg
Seth
Ja sie pod tym podpisuje obiema recami winksmiley.jpg
Mistycus
[b]forum index -> Opinie -> Hydeparkpowinno być niepocieszony

To na pocieszenie: tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
wool
Bardzo dobry pomysł, szczególnie gdy ktoś zrobi taki błąd, że ciężko skojarzyć tekst z jakimś określeniem. Wytykanie błędów jest słuszne, pomaga ich unikać w przyszłości 8O
Seth
W takim razie moze powinnismy stworzyc forum Gramarpark :wink:
Mac
Cytat
W takim razie moze powinnismy stworzyc forum Gramarpark  :wink:
Właśnie :wink:
Albo stworzyć nowy język programowania (po stornie języka :wink: ) - PPJP (poprawna pisawnia języka polskiego (przymiotnik dlatego z małej litery)) albo skrócona nazwa - PPP - poprawna pisownia polskiego (przymiotnik) :wink: smile.gif
antyqjon
To co, zapraszamy tak:
- Miodka
- Dunaja (to ten od dyktanda ogólnopolskiego)
- mnie (wygrałem międzyszkolny ortograficzny) winksmiley.jpg[list]
wool
Nie chodzi tylko jak się pisze ale także co. Prosty przykład: http://phppl.zone.pl/forum/viewtopic.php?p=1685#1685 - "orzeł wylądował"
Seth
Cytat
Nie chodzi tylko jak się pisze ale także co. Prosty przykład: http://phppl.zone.pl/forum/viewtopic.php?p=1685#1685 - "orzeł wylądował"

NO COMMENTS
wool
Najlepsze z tego wszystkiego (oprócz bluzgów) są [size=18][/size]ŻECZY
haiaw
Cytat

Prosilbym was wszystkich o powiadomianie mnie poprzez prywatna wiadomosc (nie maila!) o takich incydentach. Pozwoli to nam zachowac ladne i schludne forum. Ja sam nie jestem w stanie czytac wszystkich postow i sprawdzac czy wszystko jest w nich OK.
Dziekuje za wspolprace 8)
wool
Przydała by się jakaś skrócona wersja netykiety na stronie głównej
Mistycus
Cytat
Hehe... szkoda, że nie widziałem tego postu w oryginale :wink:
wool
Nic nie straciłeś powinien jaszcze być trochę niżej w moim cytacie :wink:
Mac
Cytat
Zainstalowałem sobie Apacha 2.0.35 i najnowsze php. To piersze - siano, wróciłem do poprzedniego. Ale teraz nie mogę ustawić ścieżki  do bibliotek. Wpisy w php.ini są właściwe, przeszukałem rejest, pliki konfigóracyjne Apache, resatartowałem serwer, przeinstalowałem jesno i drugie i nic. Cały czas w phpinfo() sćieżka jest ;c:pear  . Gdzie mam szukać, pomocyyy

Kilka błędów w twoim poście wool winksmiley.jpg:
1. konfiguracyjne pisze się przez "u"
2. przed kolejnym spójniku "i" w zdaniu pisze się "," smile.gif
wool
"U" - tak ale przecinek przed "i" - cha cha laugh.gif Pierwsze słeszę. Trochę prac już przepisywałem i z takim czymś się nie spotkałem. Uruchom Word-a i spróbuj tego coś wymyślił a potem włącz autoorektę.
Pozdrawiam pana Miodka laugh.gif
Mistycus
Mac ma rację :!:

Jeśli napiszesz:
Lubię ciastka i lody.
przecinku nie ma, ale tutaj:
Lubię i ciastka, i lody
przecinek powinien być :!:
wool
No, chyba tylko w wyliczeniach wielokrotnych. Ale w moim poscie tego nie było
Mistycus
Dobra, mniejsza z tym. Mam tu kolejnego "błęda" :wink: laugh.gif :
forum index -> php -> Sesje
Cytat
na pamiec nie pamieta
:? Trochę dziwne...
wool
No cool. Dlaczego Ci się moje dowcipy nie podobają :cry:
Mistycus
Cytat
No cool. Dlaczego Ci się moje dowcipy nie podobają :cry:
Od dowcipów jest chyba inny wątek rolleyes.gif
wool
OK. Kontynuując wątek Nasa napisał:
Seth myślałem że umiesz wszystko. Jak Możesz uczyć Jedi/php jak nie umiesz takiej prostej zeczy !!!
[color=#444444][/color]Znowy widzi rzeczy nie tak jak trzeba :!: Naucz się chłopie ortografii i dopiero pomyśl o php bo napiszesz eho() i znowu będziesz rozwijał irytujące posty że coś Ci nie wychodzi a Ty wszystko umiesz.
hyper
Nie chce się chwalić rolleyes.gif, ale jakiś czas temu złapałem się na napisaniu "że" przez "rz". Oczywiście zorientowałem się, że popełniłem błąd i zdążyłem go poprawić przed wysłaniem wiadomości. Chciałem tylko zauważyć, że "gramatyka internetowa" może mieć bardzo negatywny wpływ na nasze umiejętności pisarskie smile.gif
wool
Też czasmi coś przekręcę jak zdążę przed "łowcami błędów" :wink: to poprawiam swoje posty, a jak nie to trudno już nie poprawiam bo ich posty nie miałyby sensu. Ale ten gościu już drugi raz napisał rzeczy przez ż. Na forum jednak ludzie piszą w miarę poprawnie ale na chat-ach - irc-u jest istny popis polonistyczny. Bardzo trafnie zauważyłeś,że gramatyka internetowa ma fatalny wpływ na umiejętności pisarskie, szczególnie u młodych ludzi. Sprawdzałem kiedyś klasówki na lekcji i trochę nie wypadało się śmiać ale dzieci przechodzą samych siebie np. jórz czy błędy we własnym podpisie wchodzą już w standart
kryr
Sepy ortogarficzne kraza nademna, bo czesto robie bledy... winksmiley.jpg winksmiley.jpg smile.gif
Mac
Cytat
Mac ma rację :!:

Jeśli napiszesz:
Lubię ciastka i lody.
przecinku nie ma, ale tutaj:
Lubię i ciastka, i lody
przecinek powinien być :!:

O takie coś mi chodziło smile.gif
Mistycus
forum index -> php -> Sesje
Cytat
Ciekawa zecz, ze coraz czesciej ludzie na ulicy
...
Widzę, że nie tylko Nasa pisze "rzecz" przez "ż" laugh.gif :wink:
antyqjon
Cytat
Hehe... szkoda, że nie widziałem tego postu w oryginale :wink:

Żałuj... winksmiley.jpg
dvc
[quote="Mistycus"][b]forum index -> Opinie -> Hydeparkpowinno być niepocieszony

o rany zrobiłem błąd :oops:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.