tworzę własną rejestracje i chciałbym aby komunikaty błedu były wyswietlane przez sesje bo mam przekierowanie a innego rozwiązania nie mam .
oto kod:
if (!$nazwa || !$email || !$haslo || !$powthaslo || !$powtemail ) { $_SESSION['info']['er'] .= "<div style='text-align:center;font-weight:bold;color:#CF3333;'>Musisz wypełnić wszystkie pola!</div><br>"; } if ($liczymy1 < 4) { $_SESSION['info']['er'] .= "<div style='text-align:center;font-weight:bold;color:#CF3333;'>Login musi mieć przynajmniej 4 znaki</div><br>"; } if ($liczymy2 < 4) { $_SESSION['info']['er'] .= "<div style='text-align:center;font-weight:bold;color:#CF3333;'>Hasło musi mieć przynajmniej 4 znaki</div><br>"; } if ($sprawdzam >= 1) { $_SESSION['info']['er'] .= "<div style='text-align:center;font-weight:bold;color:#CF3333;'>Ten login jest zajęty!</div><br>"; } if ($sprawdzam2 >= 1) { $_SESSION['info']['er'] .= "<div style='text-align:center;font-weight:bold;color:#CF3333;'>Ten e-mail jest już używany!</div><br>"; } if ($email != $powtemail) { $_SESSION['info']['er'] .= "<div style='text-align:center;font-weight:bold;color:#CF3333;'>E-maile się nie zgadzają ...</div><br>";} if ($haslo != $powthaslo) { $_SESSION['info']['er'] .= "<div style='text-align:center;font-weight:bold;color:#CF3333;'>Hasła się nie zgadzają ...</div><br>";} if ($pos == false OR $pos2 == false) { $_SESSION['info']['er'] .= "<div style='text-align:center;font-weight:bold;color:#CF3333;'>Nieprawidłowy adres e-mail</div><br>"; } if ($_SESSION['info']['er']) { echo '<b>Rejestracja nie powiodła się, popraw następujące błędy:</b><br>'.$_SESSION['info']['er'].'<br>'; } else { // WSZYSTKO OK REJESTRUJE:) }
co tutaj mam zle?