Plik index.php
require_once('class/bootstrap.php'); $bootstrap = new Bootstrap; $bootsrtap->initialize();
plik bootstrap.php
class Bootstrap { public function initialize(){ $this->prepareTofilesToInclude(); $this->protectRequest(); } private function prepareTofilesToInclude(){ $filesToInclude = scandir('includes'); } else { $this->includeFiles($filesToInclude); } } private function includeFiles($filesToInclude){ foreach ($filesToInclude as $file){ require_once('includes/'.$file); } } private function protectRequest(){ Utils::protect($_GET); } Utils::protect($_POST); } } }
Niestety nic się nie dzieje, a powinno wyświetlać jakie pliki są ładowane.
Gdy daję die('string') przed wywołaniem initialize w pliku index.php zawartość die pokazuje się, jednakże gdy dam die na początku metody initialize nie pokazuje mi zawartości die(), a w narzędziach administratora (chyba tak to się nazywa. W google chrome odpalam to przez F12) pokazuje mi że ma błąd 500. Znacie może jakies rozwiązanie tego problemu?
Przepraszam za ten wyraz. Zapomniałem zmienić przed wrzuceniem na forum. Obiecuję że następnym razem będzie widnieć tam "kotek"