Mam na myśli zaprojektowanie całego serwisu.
Projekt graficzny, Front-end, Back-end, Testy + dalsza współpraca.
Umowa o dzieło.
Rozliczanie etapami.
Budżet max. 23k
Przewidywany czas na realizację - 3-4 miesiące (nie jest to końcowe postanowienie, termin dokładnie do uzgodnienia na spotkaniu)
Spotkanie + klauzula poufności + umowa o zakazie konkurencji.
Po zapoznaniu się z projektem, oczekuję propozycji co do sposobu realizacji.
Serwis ma być tak wykonany, aby bez problemu rozbudowywać go w przyszłości (mam tutaj na myśli np. aplikację do zarządzania połączeniami voip, o której wspomniałem niżej. Może być taka sytuacja, iż firma z której API korzystam zniknie z rynku, więc nie chciałbym przerabiać całego serwisu tylko tą jego część, która odpowiada za zarządzanie połączeniami, aby podpiąć nową aplikację z API innej firmy bez większego problemu ).
Nie jestem firmą, jest to prywatny projekt. Nie mogę sobie pozwolić na marnotrawienie pieniędzy, tak więc szukam kogoś naprawdę "ogarniętego" z doświadczeniem.
Bardziej istotne elementy serwisu:
- integracja z wirtualnym serwerem voip, przez API zewnętrznej firmy (aplikacja do zarządzanie połączeniem), Wyjaśniam od razu - co niektórzy mieli wątpliwości - Nie trzeba tworzyć własnego voipa, tylko skorzystać z gotowego poprzez API.
- odbieranie połączeń voip w przeglądarce (można podeprzeć się gotowcem - open source),
- czat pisany, głosowy, wideo,
- osobny panel dla, admina, klienta, pracownika,
- integracja z PayU,
- wirtualny portfel,
- program typu payback (wymiana punktów na wirtualną walutę).
Reszta to typowe funkcjonalności takie, jak:
- prywatne wiadomości, formularz rejestracji, logowania , zamawianie usługi, realizacja usługi, kolejka zamówień, miejsca na reklamy, fb connect, wszystko leci po SSL, itd.. cała lista zostanie przedstawiona na spotkaniu. Opis mieści się zaledwie na 10 stronach A4.
Obecnie przebywam w Łodzi, więc preferuje spotkanie na terenie miasta Łódź

Jeśli jesteś z daleka - nic nie szkodzi!, możemy się spotkać w połowie drogi, aby każdy miał równą odległość do przebycia.
Nie zwracam kosztów, które poniesiesz na dojazd ; )
Nadmieniam, iż zależy mi na zrealizowaniu podstawowych funkcjonalności, aby serwis mógł jak najszybciej ruszyć.
Nie wymagam zrobienia wszystkiego naraz. Reszta bajerów wynikająca z opisu projektu to dalsza współpraca.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt na adres e-mail:
projekt@mail.com