Mam w planach stworzenie sieci botów gg, zarówno czatów, jak i zwykłych prostych botów.
No i tutaj pojawia się problem, sam nie mam zbyt dużo czasu na pisanie tego(3-4h dziennie to max) więc poszukuję programistów do pomocy ;-) Mam już wszystko zaplanowane, teraz trzeba się zabrać za pisanie kodu.

Co było by Twoim zadaniem?
Zależnie od Twoich preferencji, możesz zająć się back- lub front-endem, czaty będą bardzo rozwinięte, przyjazne dla użyszkodników, oraz zoptymalizowane pod względem wydajności. Do tego wszystkiego będzie rozbudowany panel przeglądarkowy, więc jeżeli w web-developingu czujesz się jak ryba w wodzie też możesz mieć w Imperium swój wkład. Jeżeli jesteś początkującym programistą, nie bój się napisać, bo możesz się wiele nauczyć ;-) Ważne jest dla mnie pisanie przejrzystego kodu, aby reszta ekipy nie musiała większości czasu spędzać nad domyślaniem się co poszczególne linijki robią.

Co z tego możesz mieć?
Na początku jedynie satysfakcję z obserwacji rozwijającego się płodu, jednak jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, niewykluczone, że pojawią się wpływy, a wtedy dostaniesz swój % adekwatny do wkładu pracy.

Co musisz umieć?
Przede wszystkim posługiwać się GITem, następnie zależnie od tego, co chciałbyś kodować:
Web => HTML(5), CSS. Opcjonalnie: PHP, JS, JQuery, jeżeli nie czujesz się dobrze w tych językach, i tak się przydasz ;-) Możesz zaprojektować stronę, a funkcje zostaną dodane przez bardziej doświadczonych
Server-side => PHP(programowanie obiektowe mile widziane), SQL

Jesteś zainteresowany/a? Napisz w tym temacie, lub naskrob maila na beniaminkowol@gmail.com ;-)

Nadal aktualne ;-)