Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Szukam] Pozycjonera do współpracy w PPA !
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
fitnewsite
Witam !

Od dłuższego czasu działam w tematyce PPA. Na chwilę obecną postanowiłem wystartować z nowym ambitnym i kreatywnym projektem. Mój poprzedni wspólnik(pozycjoner) niestety musiał wyjechać za granicę dlatego też postanowiłem napisać ogłoszenie w poszukiwaniu osoby, która potrafi skutecznie wypozycjonować daną tematykę/niszę pod różne frazy. Zależy mi na współpracy z osobami kreatywnymi, odpowiedzialnymi, dojrzałymi i które z pewnością będą mieli czas na współpracę. Dana osoba nie musi mieć doświadczenia w PPA. Wszystkie szczegóły na temat projektu jak i warunków współpracy jak i opis mojej osoby przedstawię indywidualnie po skontaktowaniu się z moją osobą.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt na poniższy E-mail:

rykowskibartosz@o2.pl

Pozdrawiam
Pyton_000
Mówisz o Przeglądzie Piosenki Artystycznej? Umiem artystycznie śpiewać smile.gif

Może napiszesz ogólnie co to za projekt, kogo szukasz, jakie umiejętności są wymagane.
rwtryb
Ja znam się trochę na repozytoriach na Ubuntu. Mogę pomóc je poskładać, ale nie sądzę, że pozycjonowanie w tym temacie było szczególnie ciężkie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.