Mam sporą bazę poezji w plikach .csv
Podstawowy serwis to prosty cms i listingi tekstów od A-Z
Ponadto prosta społeczność, która komentuje teksty oraz może uploadować obrazki do nich (które, po moderacji w panelu pojawiają się koło tekstu)
Społeczność oraz osoby niezalogowane (z limitem) mogą również dawać "łapkę w górę" każdym wersie (zakończonym <br>) w tekście, czyli nie robimy ratingu osobnego wiersza ale każdej z linijek.
Myślę, że tutaj może być główna zagwostka wydajności bazy przy kilkunastu tysiącach tekstów, każdy po kilkadziesiąt linijek - proszę o propozycję rozwiązania. Nie chodzi mi tutaj o łapkę z facebooka
tylko wewnętrzny system. Jeżeli uważacie, że jest to niemożliwe przy ogromnej ilości tekstów to także proszę o umotywowanie tego na privie.
I jeszcze jedno, chciałbym móc tworzyć osobne podstrony na wyniki wyszukiwania w tekstach, tj np stworzyć strone na /róże/ w których pojawiają się wyrywki z tekstów z różami w treści.
Zrobiłem trochę makiet w photoshopie ale dochodzę do wniosku, że chciałbym wykorzystać jakiś gotowy szablon w bootstrap (budżet) i poprzerabiać go zgodnie z moimi wymaganiami.
Proszę na priv o propozycję wyceny oraz informacją jak (i czy się da) sobie poradzicie z problemem tak wielu linijek do oceny. To nie jest funkcja, która jest konieczna, ale chciałbym wiedzieć czy jest w ogóle
możliwa.
pozdrawiam,