Stanowisko: STARSZY PROGRAMISTA PHP
Miejsce pracy: Warszawa
Forma zatrudnienia: umowa o pracę lub B2B (widełki: 9000 – 11000 zł netto)
Naszym klientem jest spółka-córka dużej grupy kapitałowej na rynku IT. Nieduża kameralna firma realizująca ciekawe projekty.
Programista dołączy do zespołu, który jest odpowiedzialny za projektowanie, programowanie i testowanie nowego produktu/platformy na polskim rynku.
Wymagania:
• Kilkuletnie doświadczenie w programowaniu obiektowym w PHP5
• Doświadczenia z wykorzystaniem replikacji w MySQL
• Doświadczenia w pracy z Memcached,
• Znajomości wykorzystania load balancingu (skalowanie horyzontalne)
• Znajomość JS, XHTML/HTML, CSS
Oferujemy:
• Stabilne zatrudnienie oparciu o umowę o pracę lub B2B
• Konkurencyjne wynagrodzenie
• Benefity (prywatna opieka medyczna, karta sportowa)
• Bardzo przyjazną, kreatywną atmosferę pracy
• Realny wpływ na kształt rozwiązań
• Pracę w biurze w centrum Warszawy
• Elastyczne godziny pracy
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV (zawierającego poniższą klauzulę) na adres: renata.beza@bebjobs.pl.
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez bebjobs sp. z. o.o. z siedzibą we Wrocławiu przy ul. Ks. Czesława Klimasa 39c/17, zawartych w przesłanych przeze mnie dokumentach, a w szczególności na przetwarzanie ich w przyszłości do celów związanych z procesami rekrutacyjnymi. Zgodę tą składam dobrowolnie i oświadczam, że zostałem poinformowany o uprawnieniach przysługujących mi na podstawie ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r . Nr. 101., poz. 926. ze zmianami)”
O nas:
bebjobs sp. z o.o. o wieloletnie doświadczenie w zakresie pozyskiwania kadr IT z rynku pracy, które zostało przetestowane w różnych projektach u różnych Klientów. Specjalizujemy się w rekrutacji i outsourcingu ekspertów IT. Bogate doświadczenie pracujących specjalistów # bebjobs;, pozwala osiągać dużą skuteczność i jakość rekrutacji. Kierujemy się zasadami wynikającymi z etyki biznesowej.
bebjobs sp. z o.o.
ul. ks. Czesława Klimasa 39c/17
05-515 Wrocław
KRS: 0000506359
NIP: PL 8971798246
REGON: 022397084
Agencja zatrudnienia: 11230