Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem ze skryptem
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
shodan
Witam wszytkivh!
Otóż mam taki problem. Chce na stronie użyć skryptu księgi gości. Jest to skrypt Pintos_File_gbook - Wersja 2.0. Chce aby skrypt byl wyświetlany bezpośrednio na mojej stronie i wszytko działa bez zarzutów. Jednak pojawia się problem ponieważ moja strona ładuje się tylko do tego momentu w którym kończy się skrypt księgi. Czyli własniwie obcina mi połowe strony i nie chce dalej jej ładować. Prosze o pomoc, nie znalazłem podobnego tematu na forum, możliwe że jescze nie znalazłem smile.gif Prosze o pomoc i z góry dziękuje
tiraeth
Może czas trwania skryptu został zmniejszony w konfiguracji serwera php ? sprawdz w pliku php.ini....
shodan
Raczej nie ponieważ ze wszystkimi innymi skryptami nie mam najmniejszego problemu smile.gif
dr_bonzo
Moze skrypt konczy dzialanie parsera php za pomoca 'exit()' lub 'die()', poszukaj czy nie wystepuja gdzies w tym skrypcie. I usun jesli sa tu nie potrzebne.
(...)
No tak, skrypt jest tak paskudnie napisany ze te exity sa konieczne do jego 'prawidlowegio' dzialania. Radze ci uzyc innego skryptu k.gosci, bo inaczej czeka cie powazna przerobka tego skryptu.
shodan
Spróbowałem no i jednak nie działa sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.