Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.aport-polska.com/konkurs
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
aport
Witam,
wszystkie uwagi staralem wprowadzic do uzytku - mam nadzieje, ze teraz wyglada to duzo lepiej questionmark.gif
Pozdrawiam
aport
www.aport-polska.com/konkurs
wosz
Nie widziałem pierwszej wersji

Ale w tej już nie podoba mi się kolorystyka - żółty, pomarańczowy, czerwony, biały raczej kiepsko do siebie pasują.
Po za animacją w topie nie ma żadnej grafiki, design to jest marny; jakieś tabelki i nic poza tym.
Treści według mnie za dużo, jakoś tak wszystko wydaje się poupychane, strona nieprzejrzysta.

Jak dla mnie b. słabo.
robik
troszke zaduzo kolorow biggrin.gif
son
Zgadzam się z poprzednikami biggrin.gif Zbyt duży kontrast, zły css Mówiąc krótko musisz jeszcze trochę popracować tongue.gif
Vertical
Błąd nadal leży w tym, że tło zewnętrzne jest zbyt jednolite, spróbuj tam dać jakiś wzorek; kolor górnego menu jest taki sam jak kolor prawego menu, przez co robi się to trochę mdłe
aport
Witam zmienilem troche tlo - zlamalem pelny kolor,
mysle,ze jest lepiej, a propo's kolorów, niestety mam troche problemow z kolorami i .... zrobilem w miare mozliwosci. Jesli ktos by chial jeszcze podpowiedziec na temat kolorystyki, ale najlepiej : #xxxxxx, to bede wdzięczny.
Na 100 procent musi zostac ta grafika flashowa "VVV" z pieskiem, reszta jest do zmiany.
Pozdrawiam
APORT
P.S.
Juz jestem wdzieczny i dziekuje smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.