Jeżeli jest ktoś chętny do napisania prostego API to zapraszam na pw.
Szczegóły programu: https://www.pinnacle.com/en/api/manual
Sprawa wygląda następująco.
Obecnie piszę pracę doktorską i jednym z założeń mojej pracy jest to aby udowodnić, że obstawianie wyników meczy przez komputer niczym nie różni się od człowieka który posiada wiedzę oraz doświadczenie.
(Nie ma co się zagłębiać w szczegóły) To tak na wstępie.
Do tego celu potrzebny jest mi prosty program który będzie obstawiał za mnie mecze, a dokładniej będzie obstawiał że padnie bramka do przerwy. Więcej funkcji nie jest mi w ogóle potrzebnych. Czyli potrzebny mi jest program przez który zaloguję się na swoje konto na pinnacle sports. Następnie musi mieć stałą funkcję która będzie przeglądała wszystkie wydarzenia sportowe które w aktualnym momencie są rozgrywane na żywo. Następnie z wybranych meczy program będzie wybierał te które akurat rozgrywają pierwszą połowę a wynik meczu jest 0-0. To będą stałe w programie. Zmienne jakie mi potrzebne to minuty w których program ma obstawiać dane spotkanie ( tu potrzebne będzie mi okno w którym sam ustalam minuty w których program może postawić. Coś na zasadzie od 20min do 30min).
Następnie potrzebny jest mi kurs po jakim będzie obstawiał ( czyli ustalam, że program może postawić mecz po kursie np. minimum 1,7zł a max. 2zł)
Następnie muszę ograniczyć ilość meczy które program zagra ( czyli potrzebna jest mi reguła która ograniczy ilość postawionych meczy np. do 5 otwartych kuponów. To też potrzebuję zmiennej którą sam ustalam)
Następnie stawkę początkową od jakiej program będzie zaczynał obstawianie.

To by było z samych założeń.
Czyli w skrócie wyglądało by to tak, że ustalam dla naszego programu wytyczne. Następnie program przeszukuje dla nas zakłady live i jeżeli znajdzie odpowiedni zakład to obstawia go za nas. W między czasie sprawdza ile mamy postawionych meczy, żeby nie przekroczyć ilości ustalonej w naszych wytycznych. W kolejnym kroku sprawdza czy mecz został trafiony czy też przegrany.
I tutaj pojawia się jeszcze jedno zagadnienie. Jeżeli kupon został trafiony to program "zapomina" o danym kuponie.
Natomiast jeżeli kupon został nie trafiony to program szuka drugiego meczu ale stawkę początkową podwaja.
I to tak na tą chwilę chyba wszystko.
Prosiłbym o sprawdzenie czy jest taka możliwość stworzenia takiego programu i jaka była by cena za taki program.