Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Poszukiwany] Pozycjoner do wspólnego biznesu CPA !
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
cpagrouppl
Witam serdecznie wszystkich wstępnie zainteresowanych tematem smile.gif

Zastanawiałem się dłuższą chwilę jak rozpocząć ten temat i postanowiłem napisać krótko ale konkretnie. Od paru lat działam i zarabiam w sieciach CPA/PPA. Krótko mówiąc zarobek na tej metodzie polega na tym, że zarabiamy wtedy kiedy dany użytkownik wypełni daną ankietę za co otrzymuję owy produkt po który do nas przyszedł. Stawka za wypełnienie ankiety jest zależna od kraju z którego dany użytkownik pochodzi. Więcej szczegółów o tej metodzie zarabiania przedstawię po skontaktowaniu się ze mną.

Tak jak sama nazwa tematu wskazuję poszukuję osoby, która skutecznie będzie potrafiła wy pozycjonować serwisy w Google.com. Serwisy są skierowane do ludzi na całym świecie i prowadzone są w języku angielskim więc bardzo ważnym czynnikiem jest to aby dana osoba potrafiła, posiadała umiejętności i odpowiednie strategię na wy pozycjonowaniu danych fraz do topowych pozycji, które przyciągną ruch na nasze serwisy. Niestety mój poprzedni wspólnik(również zajmował się SEO) musiał wyjechać za granicę przez co zostałem zmuszony do poszukiwania kolejnej osoby. Oczywiście cechy takie jak uczciwość, zaangażowanie, chęci podjęcia współpracy, pracowitość, dojrzałość są bardzo ważne i cenne w tego typu biznesie. Mam już plan, pomysł na wszystko tzw. nisze(serwisy również są) jednak aby móc rozpocząć pracę koniecznie muszę znaleźć osobę, która zajmie się SEO, ponieważ moja wiedza w tej kwestii jest znikoma. A głównym czynnikiem w zarabianiu na rynku CPA jest osiągnięcie wysokich wyników na poszczególne frazy.

Hmm, nie będę pisał już więcej ponieważ jest to temat na dłuższą rozmowę. Wszelkie kwestię współpracy oczywiście jestem w stanie dogadać prywatnie. To samo wykaz zarobków w PPA/CPA(obecnie są znikome ponieważ chce wystartować z nowymi projektami). Tak jak powiedziałem, wszelkie szczegóły, informację udzielę każdej zainteresowanej osobie.

Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić zainteresowane osoby na rozmowę. Proszę pisać tylko na ten adres E-mail: cpagrouppl@gmail.com

Dziękuje i pozdrawiam
zabawkicom
Czy Twoje CPA/PPA polega na promowaniu hacków do gier?
Czy oszukujesz ludzi na całym świecie sztuczką: hack za wypełnienie ankiety gdzie trzeba podać nr telefonu, a małym druczkiem, skrycie "pokazujesz" regulamin który mówi o uruchomieniu nawałnicy płatnych smsów?
Czy żerujesz na tym że ludziom nie chce czytać się mało widocznego regulaminu i nie reagują na nie działające hacki które im wciskasz?
Czy wmawiasz pozycjonerom i informatykom że takie CPA/PPA jest uczciwe?
Czy wiesz co to jest oszustwo?
Czy chcesz namówić kogoś do przestępstwa?
Czy twoja ciężka praca sprawia że młodzi ludzie są brutalnie uświadomieni że na świecie są bezczelni oszuści?
Czy nie wstydzisz się tego co robisz?
Czy jesteś dumny ze swojej pracy?
Czy podasz swoje prawdziwe imię i nazwisko?
Czy wiesz że w więzieniu nie ma dostępu do internetu?
aras785
Cześć.

Odpowiem za kolegę:

Czy Twoje CPA/PPA polega na promowaniu hacków do gier? Widziałem wiele programow ale hacki do gier? Nigdy
Czy oszukujesz ludzi na całym świecie sztuczką: hack za wypełnienie ankiety gdzie trzeba podać nr telefonu, a małym druczkiem, skrycie "pokazujesz" regulamin który mówi o uruchomieniu nawałnicy płatnych smsów? O jakim oszukiwaniu mówisz?
Czy żerujesz na tym że ludziom nie chce czytać się mało widocznego regulaminu i nie reagują na nie działające hacki które im wciskasz? To chyba, źle świadczy o użytkowniku
Czy wmawiasz pozycjonerom i informatykom że takie CPA/PPA jest uczciwe? Jest LEGALNE smile.gif
Czy wiesz co to jest oszustwo? A gdzie tutaj widzisz oszustwo?
Czy chcesz namówić kogoś do przestępstwa? Whatttt?
Czy twoja ciężka praca sprawia że młodzi ludzie są brutalnie uświadomieni że na świecie są bezczelni oszuści? Młodzi ludzie nauczą się czytać smile.gif Ba, ludzie dostają produkty które są w regulaminach
Czy nie wstydzisz się tego co robisz? Zarabianiu kasy? Nie
Czy jesteś dumny ze swojej pracy? Hajs się musi zgadzać!
Czy podasz swoje prawdziwe imię i nazwisko? A po co to komu?
Czy wiesz że w więzieniu nie ma dostępu do internetu? W takim razie przyślę Ci paczkę z internetem smile.gif

Ten biznes jest legalny i opiera się na ludzkiej bezmyślności. A jak wiadomo na idiotach zarabia się najwięcej. Na youtubie najgłupsze kanały mają najwięcej wyświetleń... i jest fajnie smile.gif
Jeśli biznes jest legalny to popieram i życzę powodzenia!
markonix
Żenada..

Myślałem, że na chociaż na forum programistycznym są ludzie, którzy poza hajsem widzą w pracy jakiś głębszy sens.. Nie wiem.. Satysfakcje, że tworzy się jakiś soft, z którego ludzie potem korzystają i mają z tego korzyść? Można się potem tym pochwalić, że zrobiło się coś co chociaż w małym stopniu sprawiło, że świat poszedł do przodu.
Lepiej zarabiać więcej hajsu ale zajmować się śmieceniem internetu i portali społecznościowych, wymyślaniem coraz tą ciekawszych sposobów na ukrywanie regulaminu i spamowanie, zakładanie fakekont, wymuszaniu udostępnień na FB, włamania na konta celem wysyłania spamu.. Ta.. Idealna, legalna, dająca satysfakcję robota..
aras785
Cytat(markonix @ 24.08.2016, 16:23:27 ) *
Żenada..

Myślałem, że na chociaż na forum programistycznym są ludzie, którzy poza hajsem widzą w pracy jakiś głębszy sens.. Nie wiem.. Satysfakcje, że tworzy się jakiś soft, z którego ludzie potem korzystają i mają z tego korzyść? Można się potem tym pochwalić, że zrobiło się coś co chociaż w małym stopniu sprawiło, że świat poszedł do przodu.
Lepiej zarabiać więcej hajsu ale zajmować się śmieceniem internetu i portali społecznościowych, wymyślaniem coraz tą ciekawszych sposobów na ukrywanie regulaminu i spamowanie, zakładanie fakekont, wymuszaniu udostępnień na FB, włamania na konta celem wysyłania spamu.. Ta.. Idealna, legalna, dająca satysfakcję robota..

Sam nie tworzę tego typu rzeczy ale nie neguję jeśli ktoś tworzy takie rzeczy.
Robi się produkty na które jest popyt - a na takie cuda jest.

W każdej branży i dookoła są machlojki więc bądźmy realistami. Internet to nie wszystko smile.gif

Pozdrawiam
kayman
poza życzeniem ogłaszającemu źle czy dobrze to od razu widać że on nie ma budżetu na pozycjonowanie, to ogłoszenie to zwykła żebranka jakich wiele na tym forum bywało smile.gif
cpagrouppl
Witam !

W skrócie przedstawię i opiszę warunki współpracy. Szukam partnera biznesowego do zarabiania na rynku CPA/PPA. Działam na tym rynku już dłuższy czas i obecnie poszukuję konkretnego, dojrzałego i odpowiedzialnego partnera/wspólnika. Poniżej opiszę podział obowiązków i warunków współpracy.

Z mojej strony oferuję:

- Obecnie 5 projektów internetowych. Serwisy są stworzone odpowiednio zoptymalizowane, niszę są unikalne i z potencjałem po odpowiednim wy pozycjonowaniu ich.

- To ja opłacam domeny, hostingi i to ja tworzę serwisy/projekty, więc wszystkie koszta z powstaniem serwisu jak i graficzną jego kwestią jest na moich barkach.

- Mam wiele pomysłów na kolejne niszę.

- Zlecam i opłacam profesjonalne teksty na serwisy, pisane odpowiednio pod kątem SEO + koordynuję projektami i dbam o konwersję serwisów.

- Inwestycja jeżeli będzie taka konieczność

Czego oczekuję od Partnera:

- Partner musi koniecznie znać się bardzo dobrze na pozycjonowaniu serwisów w Google.com. Serwisy są pisane w języku angielskim więc zależy mi na działaniu na Google.com

- Bardzo ważnym czynnikiem jest aby serwisy/posty znajdowały się na TOP pozycjach.

- Praca bardzo długoterminowa.

- Podział zysków 50/50.

W przeszłości z podobnym wspólnikiem o średnich umiejętnościach pozycjonerskich zarobiliśmy w 4 miesiące około 4,500$. Możliwości są ogromne i jestem w stanie to udowodnić, ale najważniejszym czynnikiem jest SEO. Więcej szczegółów jestem w stanie podać i przedyskutować po skontaktowaniu się z moją osobą.

Email: cpagrouppl@gmail.com

Pozdrawiam
darko
Dlaczego nie zgłosisz się po prostu do jakiejś firmy zajmującej się pozycjonowaniem? Jeśli nie masz kasy, to nie ma sensu szukać jelenia za obietnicę złotych gór.
Cytat
W przeszłości z podobnym wspólnikiem o średnich umiejętnościach pozycjonerskich zarobiliśmy w 4 miesiące około 4,500$.

Świetnie, pewnie to największy sukces, tylko co to jest za 4 miesiące pracy na dwóch? Nawet jeśli podana kwota jest prawdziwa to wychodzi, licząc już nawet po kursie 4:1 jakieś 2250 zł / m-c na osobę, a to już nie robi żadnego wrażenia.. Następny co szuka naiwnego co za darmo będzie robił, nawet swojej strony firmowej nie macie. To samo ogłoszenie wisi tutaj: http://www.forum.optymalizacja.com/topic/2...i%C4%99-na-seo/
W ogóle co to to robi w dziale Praca oferowana ? Przecież to nie ma nic wspólnego z ofertą pracy. thumbsdownsmileyanim.gif
Pyton_000
To raczej wolontariat z wizją odległego zysku smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.