Adiasz
3.03.2005, 15:02:32
Hej

Jakis czas temu zrobilem strone portfolio:
stronka prosze o wypowiedzi i ocene.
pozdrawiam
Vertical
3.03.2005, 15:15:49
Szczerze mówiąc to nic specjalnego... zwłaszcza to menu na początku (na dole, nic poza nim nie ma). A te przyciski po lewej są zupełnie niespójne z niczym na stronie
Oryginalnie to wyglada, ale nie trafia do mnie.
Jakos tak hmm przekombinowane w strone absurdu
Puciek
3.03.2005, 19:56:37
Ze zacytuje "Co to ma być ? Whats the fuc* is this man"
Cysiaczek
4.03.2005, 00:59:16
Bo ja wiem? Trochę za pusto... ale sam nie mam lepiej w chwili obecnej
nospor
4.03.2005, 10:08:25
A co to ma być to
"Nie mam odczytanej poczty." Czyżbyś nie czytał listów, które piszą Twoje wielbicielki?
Adiasz
4.03.2005, 10:53:08
@Vertical, Seth dzieki za dwa slowa, prawde mowiac to mi tez cos sie w tej stronce nie podoba, ale co to ja nie wiem, jak bede mial troche czasu to cos innego wymysle.
do baranow:
@Puciek Ty to idz lepiej do przeczkola sie w piaskownicy pobaw
@Cysiaczek jak nie wiesz to po co cookolwiek piszesz?
@nospor ja piernicze, jak co to ma byc? to znaczy ze o 10 rano nie mam odczytanej poczty, to jakas zbrodnia?
jak sie czyta takie wypowiedzi to naprawde sie odechciewa tu pisac
nospor
4.03.2005, 10:57:20
ale po kiego ciorta zwyklemu oglądającemu Twoją stroną wiedzieć, że nie masz odczytanej poczty o 10 rano?
Adiasz
4.03.2005, 11:02:10
no nie wiem, moze np. cos mi wysylal waznego i chce sprawdzic czy juz to przeczytalem czy nie? wydaje mi sie ze napewno taka informacja nie zawadza.
kszychu
4.03.2005, 11:05:13
Cytat(Adiasz @ 2005-03-04 11:02:10)
no nie wiem, moze np. cos mi wysylal waznego i chce sprawdzic czy juz to przeczytalem czy nie? wydaje mi sie ze napewno taka informacja nie zawadza.
Bzdura! Może napisz jeszcze ile masz nieodebranych smsów i nieprzeczytanych listów.
A w ogóle to strona mi się podoba. Brakuje tylko czegoś na stronie głónej, za dużo wolnego miejsca, które trochę razi w oczy.
awides
4.03.2005, 16:30:55
nie ma co oceniać, takie pseudo stronki były popularne 20 lat temu jak nie 40... otwórz oczy to może to zauważysz
Puciek
4.03.2005, 17:00:23
Beeeee
Prosze bardzo, komentarz bardziej dosadny skoro ten do ciebie niedociera:
"Strona wybrakowana graficznie, widac ze autor niepostanowil sie wysilic na urozmaiceniem strony. Czas jaki by mu to zajelo poswiecil na taka jakze niezbedna na kazdej stronie zecz jak sprawdzenie czy ma nieodczytana poczte ! Kurde nikt tego niema, jakim cudem nikt niebyl tak genialny ?"
shima
4.03.2005, 18:14:18
Zwykle nie wchodzę w wątki z ocenami, ale dziś mam już dość myślenia, więc postanowiłem zajrzeć czym chwalą się webmasterzy. I co czytam? W większości komentarze zakompleksionych "webmasterów", którzy podbudowują sie krytykując innych.
Mnie też strona nie powala, razi złe wykorzystanie przestrzeni, niedopasowane do niczego gify nad linkami w menu a w szczególności (dla mnie jako kodera, nie designera szczególnie rażące) błędy w kodowaniu, ale jak czytam, że :
1. po co mi info o Twojej nieprzeczytanej poczcie
2. pseudostronki popularne 40 lat temu
3. Puciek - no comments
to dochodzę do wniosku, że nie powinienem tu wchodzić.
Ad.1 - jak ktoś chce mieć czas w sekundach od urodzin kota, to chyba mu wolno?
Ad.2 - awides to chyba bardzo mlody człowiek skoro nie wie, że pierwsza przeglądarka, którą można nazwać przeglądarką powstała w '91 roku i nie w XIX wieku
Ad.3 - tu nic mnie nie dziwi
Weźcie się ludzie do roboty i sami pochwalcie, a nie krytykujecie innych za to że chciało sie im coś zrobić.
Sayonara
awides
4.03.2005, 19:28:12
dobra chcesz wiedzieć ile mam lat ?, już Ci mówię : 8 (w tym roku 9)
Cytat
Weźcie się ludzie do roboty i sami pochwalcie, a nie krytykujecie innych za to że chciało sie im coś zrobić.
nie jestem hipokrytą
za pusto na głównej tylko to menu na dole. Troche brzydko wygląda ale później jest ciekawiej. A co do wątku nieodebranej poczty...hmmm.. pomysł niczego sobie tylko dlaczego akurat informacja jest umieszczona w takim miejscu?? moim zdaniem takie informacje (jeśli sie ktoś w ogóle na takie decyduje) powinny być umieszczone w dziale o autorze albo coś takiego bo na tej głównej to nie zaspecjalnie wygląda. Ogólnie fajnie tylko za pusto! Mam wrażenie że niechciało Ci się kończyć tej strony ale to co zrobiłeś jest bardzo dobre.
pozdrowienia
_Mateo
5.03.2005, 14:07:50
Strona jest troszkę.. hmm... zbyt pusta. Żadnego logo, nagłówka, i fatalna strona główna (ciekawa jest tylko animacja po najechaniu na pozycje menu). Ja bym troszkę zmienił kolory na bardziej żywe, bo teraz jest zbyt oliwkowo, ponuro, statycznie. Możnaby się pokusić o jakąs animacje we flashu.
Moja ocena: 4/10
Adiasz
5.03.2005, 21:42:36
Dzieki za wypowiedzi i te krytyczne i te mniej krytyczne, przyznaje sie bez bicia ze moim zdaniem jest to srednia strona, ale przyznaje takze ze design/layout i grafika nie sa moja mocna strona, wole code, no ale jak sie pracuje samemu to trzeba jakos sobie dac rade

Chcialem zrobic cos oryginalnego, mozliwe ze nie wyszlo, moze nastepnym razem bedzie lepiej heh

pozdrawiam
Adiasz
Cysiaczek
5.03.2005, 21:58:27
Jeszce słówko. Wypraszam sobie nazywanie mnie baranem. Chciałeś opinię to ją dostałeś. Powtórzę raz jeszcze - za pusto. Tylko tyle. I dlatego jestem baranem?
Aha. co do Bo ja wiem? - równie dobrze mógłbym napisać: 'hmmm...', 'spójrzmy', 'zastanówmy się'.
letki
6.03.2005, 11:06:42
zbyt prosta ...
strife
6.03.2005, 23:36:36
Witam,
Gdybym nie wiedział że coś jest na stronie to bym od razu zamknął okno, nie wiem, ale początek czyli biały środek chyba nie jest dobrym rozwiązaniem... Wydaje mi się też, że na twojej stronie jest za pusto, (co już było powtórzone), i usunął bym te animacje linków, mimo tego strona nie jest tragiczna(widziałem gorsze)...
Pozdrawiam i Życzę miłej i owocnej pracy nad jej dalszym rozwojem...
sobstel
7.03.2005, 10:07:45
w dziale portfolio raczej powinno byc 'technologie' a nie 'techniki'
technika -
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=61927technologia -
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=61937
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.