Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www]banerownia.one.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
piernik
Zapraszam do oceny koncepcji strony banerownia.one.pl

Na niej można zamieszzczać ogłoszenia typu kupię/sprzedam odsłony bannera na mojej stronie.
Po zarejestrowaniu można zamieszczać dowolną ilość stron, stref wydawniczych oraz bannerów.

Zapraszam do wyrażania opinii i rejestrowania się w serwisie
Vertical
Lay mi się podoba, tylko trochę wkurzające są te hinty które się pokazują (na przykład: "Wskazówka: wpisz swoje hasło") w formularzu rejestracyjnym. Poza tym sonda nie działa...
nospor
Ciekawe, fajne. mI te wskazowki się podobają. Sonda działa. Wchodzę operą i mi wywala jednak na początek błąd js:
http://www.banerownia.one.pl/
Unknown context
Syntax error while loading (line 4)
if (f.elements[1].value.length < )

No i w operze wskazówki chowaja się po warstwą polecamy po prawej stronie.

Ale ogólnie jest git
Fipaj
Podoba mi się, lay ładny, troszkę sonda nie jest najładniejsza, ale...

7+/10
sky_fly
Strona jest OK lay dobrze zrobiony kolorytyka rowniez jest b. dobrze dobrana
ocena 8/10
strife
Witam,

Nie jest źle, jedyne co mnie razi to tematyka strony, nie lubię banerów w żadnej formie i wogóle. No ale oceniając wykonanie - strona jest wporządku, kolorystyka dobrze dobrana, nie razi po oczach... Moja uwagę przyciągneła sonda, ładnie wykonana, tylko że niektórzy nie maja flash'a... sad.gif

Pozdrawiam!
Cysiaczek
Ładnie wygląda. Choć powiem,że ostatni szaty mi się przejada na stronach. Dużo ich powstaje w tej kolorstyce. a tak wogóle to nawet się zapiszę, bo mam serwisik, który własnie ruszył i musi zarobić na siebie;)
piernik
Dzieki za opinie... wszystkie biorę pod uwagę.

Czemu nie rejestrujecie w tym serwisie swoich stron?? To nic nie kosztuje - pomóżcie mi rozkręcić ten biznes
Puciek
Bo tu jest tylko ocena biggrin.gif
Mi się lay podoba, jednak jako typowemu oldchoolowcowi niepodobają mi się te wskazówki oraz sonda, wolę klasyczny wygląd
6/10 happy.gif
letki
mi się nie podoba ta grafika .... za proste !
_Mateo
mnie sie lay podoba, ale te Wskazówki są beznadziejne... I troche za bure kolorki... ale ogolnie ok!

Ocena 7/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.