Witam wszystkich. Postanowilem napisac swoje forum, zabralem sie do pracy i wyczarowalem takie coć:www.aleja-komiksu.pl/neforum
Proszę wszystkich doświadczonych programistów o rady i porady na co zwrócić uwagę, jak zabezpieczyć forum. Czy nie popełniłem jakiś kolosalnych błędów uniemożliwiających stabliną prace? Przetestujcie, zobacznie jak działa. Wszystkie skrypty które znajdują sie na forum są mojego autorstwa. Jedynym wyjątkiem od tej reguły są funkcje JS obsługujące BBcode, których autorem jest Rafael Kukawski(tak przynajmniej twierdzi na stronie z której te funkcje mam ;D )
.
Nie chcę podawać tutaj kodu bo jest jeszcze kilka rzeczy które muszę skończyć nim będę miał odwagę pokazać go publicznie.
Co myślicie o lajałcie? Wiem, że jest podobny do wiekszości for ale chyba taki ukłąd jest najwygodniejszy, prawda?
Aha, forum jest już połączone do baz danych które są działającym forum dlatego wszystkie dewastatorskie czyny proszę wykonywać w dziale "Aleja Komiksu". Wprowadzona została konieczność rejestracji dlatego stworzyłem konto do testów.
user: test
pass: test
Czekam na konstruktywną krytyke.
Pozdrawiam
Arkon