Cytat(SongoQ @ 2005-04-03 20:53:40)
@id4 Widze ze "odgryzasz sie" za slowa krytyki jakie padly w kierunku Twojego serwisu o tej samej tematyce

mam nadzieje ze poprawiles ten blad z zapetleniem sie odwolan do domeny i mam nadzieje ze autor tnij.org nie popelnil tego

Nie, nie odgrywam się. Nie jesteśmy tutaj po to, by sobie do gardeł skakać

Napisałem to, co zauważyłem. Ja (i nie tylko) nie podchodzę do projektów z jednego punktu widzenia. Oceniam je i pod względem graficznym jak i rozwiązań technicznych. Na codzień się tym zajmuję. Mnie na prawdę ciężko jest zadowolić pod względem graficznym

(przeważnie piszą tutaj programiści - co jest oczywiste). Sam programuję a nie rysuję, jednakże na codzień dużo prauję w projektach graficznych, przez co od profi grafików nauczyłem się kilku ważnych zasad. Trochę polałem ... Sorki

Jeśli chodzi o mój jak to napisałeś serwis maska.org, to pisałem go w jedno popołudnie, bo był mi potrzebny. Nie wkładam w niego serca - nie dążę do jego rozwoju. Był mi taki potrzebny dla moich prywatnych celów, więc go zrobiłem. Wziołem dobie do serca uwagi napisane na tym forum. Poprawiłem wychwycony przez Ciebie błąd. Bynajmniej maska.org nie był (jest) serwisem z górnej półki

- ale działa dobrze - i o to mi chodziło. Nie mam czasu wkładać w niego więcej pracy.