Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję pomocy z reklamą
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Saladin
Mam strone internetową która jest popularna (ponad 450 000 odwiedzin, średnio 3000 na dzień), i chciałbym na niej umieścić reklamy, by coś z tej strony mieć oprucz satysfakcji. Gdzie/Do kogo mam się zgłosić by "zareklamować" swą strone? Do kogo się zwrucić? Komu polecić? Prosze o pomoc gdyż nie mam z tym dużego doświadczenia.
zalew
sama ilosc odwiedzin to za mala informacja... przygotuj sobie takie informacje jak tematyka strony, grupa docelowa (wiek, plec, wyksztalcenie, miejsce zamieszkania, status spoleczny, itp), szacowana ilosc userow stalych.. bez zobrazowania profilu przecietnego usera nikt nie stwierdzi czy jest zainteresowany reklama u ciebie..
a jesli masz serwis o tak szerokim spektrum prezentowanych informacji, ze nie jestes w stanie powyzszych danych sam okreslic, to powinienes zaczac je zbierac...

na poczatek mozesz sprobowac napewno google adsense, nic nie kosztuje, a reklamy wyswietlane czesto faktycznie odpowiadaja zainteresowaniom twoich czytelnikow..

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.