Cytat
Wiesz co ci powiem, jak by TYLKO mówiło się na temat ! to byli by sami ważniacy. Wiesz po co jest dział HYDE-PARK

? hyba nie bo czasem trzeba wżucić na luz !!! Boshe ci ludzie potrafia głupatą i na ulicu jak komuś się nudzi to wyzywa innych a jak dostanie to jest przeztępsteo !!! Idz załuż se na osiedlu Ważniak Party. Weź chłopie na wstrzymanie nie mach humoru to se obejżyj pszczólke

)))))))))) Maje !!!

Cos Ci sie troche pochrzanilo, zeby nie wyrazic sie wulgarniej.
1. Z taka pisownia (a zapewne i innymi twoimi "zaletami") to moze od razu zlap sie za lopate i idz kopac rowy, a nie starasz sie "pisac" w php.
2. Wiem, co to jest dzial Hydepark. Tylko to wlasnie dzieki tobie, z sensownego watku na wasciwym forum, zrodzilo sie cos takiego.
3. Humor mam, ale widocznie nie na tak "wysokim" poziomie, jak twoj. Bardzo mi przykro z tego powodu
4. Na wakacje polecam Ci super osrodek w bardzo ladnej okolicy (jest taki fajny lokal przy ulicy Sobieskiego w Warszawie). Nawet Kazik w swojej piosence sie chwali, ze chwilke tam sobie posiedzial (taka mala kryptoreklama, jesli ktos wie o co chodzi)
5. Jak chcesz zakladac jakies organizacje, to zapraszam Ciebie do mnie na osiedle. Chlopaki na pewno z "wielka przyjemnoscia" przylacza sie do twojej elitarnej grupy cnotek
6. Jak nie masz o czym pisac, a wlasciwie jesli nie potrafisz pisac na temat, to ogranicz sie do forum Hydepark

Wyswiadczysz sobie, a zwlaszcza innym, duza przysluge
7. Pamietaj zeby dzisiaj nie przegapic wieczorynki
PS Ten dzial forum php.pl jest naprawde fajny. Nawet czlowiek sie nie moze zorientowac, jak sie rozpisal

A ja myslalem, ze na pisemnej maturze z polskiego napisze swoje ostatnie wypracowanie w zyciu