Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [design]ocena
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
trucksweb
nadszedl czas na ocene 5 odslony mojego portfolio- moze tym razem jest lepiej?? sad.gif
link: tutaj
revyag
Grafika wygląda jakby była troche źle zrobiona, mówię tu o tych pomarańczowych trójkątopodobnych obrazkach, gdyby były gładkie wyglądałoby to lepiej. Jeśli chodzi o tego wielkie zdjęcie to chyba za duże i przytłacza całą stronę.
trucksweb
ok, o obrazkach zapomnialem.
a laptopa zmniejsze.
crash
Przydalby się też jakiś preloader...
nospor
a czemu to jest jeden wielki flash?
No i czcionka w newsach wydaje mi się zamazana
trucksweb
Cytat(nospor @ 2005-05-11 14:31:22)
a czemu to jest jeden wielki flash?
No i czcionka w newsach wydaje mi się zamazana

a jak zrobic zeby bylo kilka?? (bo nie wiem)
ale plauje teraz, ze jak zmienie na mniejszego tego laptopa to tylko gora bedzie we flashu a dol zwykly php.
nospor
Cytat
a jak zrobic zeby bylo kilka??
Nie chodzilo mi aby bylo kilka. MOje pytanie dotyczylo czemu wogole chociazby newsy na flashu robisz, a nie normalnie w html

edit:
aaaa, nie doczytalem twojej wiadomośći. to dobrzse ze dól będzie już nie flashem
trucksweb
czemu nie robie?? bo nie umiem, jeszcze sie nie nauczylem sad.gif jak wczytywac strony html czy php do flasha, czy swish'a. Ta strona robiona byla w swishu a nie mam zielonego pojecia jak wczytac html czy php- umiem jedynie wczytywac pliki txt.

Moze ktos zna tutorial lub moze mi pomoc?? sad.gif
nospor
Cytat
jak wczytywac strony html czy php do flasha
A po co wczytywac html lub php do flasha? html i php wyswietli sie na stronce bez flasha
trucksweb
no to zacznijmy od pocztaku:

chce aby strona pojawiala sie stopniowo, zaczynajac od gornego menu,po dolne menu.
o ile mi wiadomo nie mozna czegos takiego zrobic kodem php czy html- wiec umiescilem we flashu.

czy dobrze??

ch##### chyba nie obejdzie sie bez kupna biblii flash'a sad.gif nigdzie nie moge znalezc tutoriala mowiacego jak ladowac html czy php angrysmiley.gif
kowal1122
mnie się podoba rolleyes.gif
troche tego flasha tam jest... ale stronka spox.
trucksweb
Cytat(kowal1122 @ 2005-05-11 16:19:33)
mnie się podoba rolleyes.gif
troche tego flasha tam jest... ale stronka spox.

to juz jest lepiej. bo gdy bylo "portfolio part 4" to nikomu sie nie podobalo tongue.gif

zrobilem tak jak mowiliscie i teraz ja nie jestem zadowolony-chyba znowu wszystko wrzuce do flasha;(

jak zrobic aby tresc ladowala sie pozniej niz flash?? sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.