Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [projekt] Miasto w transie
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
kroma
witam,
prosze o jakiekolwiek sugestie, opinie i tak dalej
czcionka z batonow bedzie mniejsza i te batony rowniez troszke mniejsze to musze zmienic

http://lkromski.strony.wi.ps.pl/

pozdrawiam
nospor
jeszcze nie slyszalem aby batony mialy czciąnkę. myslalem że się je je tongue.gif

A polskich liter to nie łaska używać na głównej stronie?

A ogólnie może być
kroma
nospor - polskie litery beda, narazie to jest tylko projekt, a jak bedzie zatwierdzony to beda polskie. ta czcionka nie ma ogonkow, wiec bede musial podorabiac sam, a narazie mi sie nie chcialo tongue.gif
kowal1122
mnie sie tam podoba tylko graficznie na koncu stronki bys mogl dodaj jakies zoknczenie.. bo strona sie urywa. tongue.gif
_Mateo
Trochę za szara... ja bym ją Jakoś ożywił... jakieś ciepłe kolorki, pastele... smile.gif
kroma
za szara ? a zolty kolor nie ozywia?
jono
Do pisania newsów nie używaj raczej czcionki szeryfowej. Dlaczego?

1) Różnie się wyświetli to na różnych platformach
2) Jest nieczytelne na ekranie przy tej wielkości liter
kroma
ustalenie czcionki do newsow to odrebna sprawa i bedzie wtedy wybierana jak wrzuce to do htmla, jakies komentarze co do laya' bardziej winksmiley.jpg
acztery
standardowa strona takich jak w necie jest multum.... nie podoba mi się
Vertical
Ogólnie nawet podoba mi się, tylko ta czcionka jest taka rozmazana... Powinna być ciut ostrzejsza. Osobiście chętnie zobaczyłbym wersję HTML
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.