11111
28.05.2005, 20:34:17
Co o tym myslicie chodzi mi o design
http://rmbac.ok.bia.pl/2f/
Marusz
28.05.2005, 21:18:20
Jestes twardzielem. Generalnie strona jest brzydka i kompletnie monotonna. Dodatkowo kratka jest zle wycieta i kiepsko sie powtarza; kolor tla pod nazwami blokow != kolor tla bloku; czcionki nazw blokow okropne; zle wyciete owe paski z nazwami; top pusty, bez emocji, przedpotopowy; brzydka nieprzezroczysta czcionka "Strona glowna" i uzyty smooth, aby Ci co nie nosza okularow zaczeli je nosic.
Zauwazylem, ze raz na tydzien wystawiasz cos do oceny. Zrob cos dla mnie i posiedz nad jakims projektem troche dluzej niz godzine. Wymecz photoshopa, idz sie zdrzemnij, spojrz na efekt trzezwym okiem. Jesli masz staly dostep do Internetu, przejdz sie po stronach. Popatrz jak wygladaja layouty renomowanych firm. Fakt, czasem mozna znalezc chwasta na grzadce, lecz da Ci to przynajmniej jakis przekroj. Chyba, ze jestes masochista i wystawiasz prace tylko po to, aby potem plawic sie w ogniu krytyki.
_Mateo
28.05.2005, 21:37:28
Trza Ci przyznać wytrwałość, ale twoja praca nie jest ani efektowna, ani efektywna (jak masowo produkujesz strony). Generalnie mi się nie podoba, przyłóż sie bardziej.
kowal1122
28.05.2005, 22:04:14
a mnie się odziwo jakoś podoba...
6/10
Pigula
29.05.2005, 08:39:56
ty to chyba na tym forum jestes tylko po to by dawac nowe strony do oceny. zacznij korzystac z innych dzialow pytaj czytaj ucz sie moze cos wtedy osiagniesz. wedlug mnie to zdjecie w banerze jest za male bo widac tyle ze sa na nim jacys ludzie jacy nie wiadomo. a strona nie odbiega poziomem od twoich poprzednich szkoda ze zadna nie byla rewelacyjna.
tiraeth
29.05.2005, 14:27:49
Kod
file:///D|/NOWY%20FOLDER/news.php
i jeszcze te linki ...
-D-N-O- 2/10