Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocencie moją stronke
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Kreton
stronka klasowa to bedzie

To ta stronka

wszelkie złe uwagi mile widziane, zeby poprawić stronkę na lepsze
strife
Coż, widziałem gorsze. Strona mnie nie zachwyca, jest brzydka - jakoś te kolory mnie odstraszają, proponuje zmienić gwałtowanie design strony.
Vertical
Nie podoba mi się. Kolory są zbyt "oczojebne", ten gradient jest niespójny z tłem, za duża czcionka w menu, a poza tym wyskakuje 15 różnych okienek kiedy wchodzę na tą stronę :/
revyag
Bardzo źle dobrane kolory, strona jest mdła, właściwie od razu odrzuca od monitora. Ale najbardziej irytujące są te wyskakujące okienka.
czachor
Jw. - przede wszystkim nieciekawa kolorystycznie. I jakoś tak specjalnie dużo o Was tam nie ma...

Okienek nie widzę... FF robi swoje smile.gif
hwao
Hmm
Troche za duzo tu tego koloru smile.gif bardzo nie milo sie na niego patzrze (chociarz pasuje do reklamy z prv.pl ;D )

Proponuje popracowac nad kolorami, ale jak to jedna z pierwszych stron to calkiem niezle.
kowal1122
kolory!!!
papraw je...
Kreton
dokładnie FF robi swoje ja niema ani jednego okienka
FF 1.04 + wtyczka ADblock i niema okienek wyskakujących
Chewolf
Nie będe oryginalny... na pierwszy rzut oka mozna stwierdzic ze autor grafiki, nie ma wyczucia/pojecia na temat dobierania kolorów - nie jest to nic złego ponieważ żadko kto to potrafi - wystarczy zajrzeć na inne wątki. Oprócz tego nie jest w niej nic ciekawego, jakiś napis, kilka kolorów ... hmm nie zbyt interesujące. Strona ogólnie marna - w dziale o nas tylko lista uczniów? moze lepiej jej nie umieszczać, tylko zamieścić krotki tekscik o klasie, jesli juz chcecie miec swoje miejsce w sieci. No cóz słabe to ale "jest", chociaż jeśli to jest trzecia klasa gimnazjum, to niedługo nie będzie aktualna tongue.gif Dziękuję
AxZx
Cytat(Vertical @ 2005-05-31 06:46:00)
Nie podoba mi się. Kolory są zbyt "oczojebne", ten gradient jest niespójny z tłem, za duża czcionka w menu, a poza tym wyskakuje 15 różnych okienek kiedy wchodzę na tą stronę :/

bo nie korzystasz z Firefoxa?
ja wlazlem na strone i nie wyskoczylo mi nic
no poza ta reklama google

mam pytanie do autora: ta reklama google.com sama sie dolacza czy ty wstawilas tam jej kod questionmark.gif?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.