Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [projekt] Międzynarodowy przewoźnik
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
id4
Witam

Dawno nic tutaj nie "wystawiałem" ...
Ciągle komercja, i nie ma gdzie pojechać z dobrym projem ...

Do oceny przedstawiam pocięty szablon.
Bardzo proszę o ocenę od strony graficznej - programowo jest w trakcie realizacji, ale potrwa to jeszcze kilka dobrych tygodni. Nie wszystkie działy są podpięte, ale nie krzaczy się. W serwisie będą jeszcze animacje fla, ale nie na tym etapie produkcji.

-> KLIK
revyag
Tak na szybko:
- ten jasny niebieski kolor czcionki nie pasuje do reszty strony, zmieniłbym go na inny, jaki to trzeba by potestować
- przydaloby sie dac odnośniki na stronie głównej w treści do poszczególnych działów, wiem że jest menu, ale to ułatwia nawigację

Poza tym szablon jest ok, bardzo przejrzysty, może nawet aż za sterylny smile.gif
Marusz
Graficznie jest bardzo OK, aczkolwiek na monitorach "jasnoswiecacych" zanikaja szare szczegoly.

Programowo nie bede nic sie czepial, jedyne co moge "pomoc" to:
http://www.hrbus.promedes.biz/news.php?pag...ppl/boom.jpg%3E
A noz widelec programista nie zauwazy.
matimik
Bardzo ładnie- prostu i funkcjonalnie, a co najważniejsze- treściwe
cfk
za wąska ramka, albo troche za biało??
zrób coś z tym i dla mnie lux
gladiror
Mi się podoba jeżeli chodzi o stronę wizualną ;-)
maniaczka1
a mi sie zdaje ze jak na strone o tej tematyce, to graficznie poziom jest wysoki winksmiley.jpg
wassago
Generalnie jest plus za przejżystość i prostote, choć powtarzając przedmówców - za jasno (w nocy można dostać oczopląsu). Absolutnie zmienić błękitne nagłowki i przyciemnic czerwone. No i kod obleśny - ale to taki mój fetysz, więc nie musisz sie przejmować.

Jest pozytywnie.
mike
1. No nieładnie, nieładnie: This page is not Valid XHTML 1.0 Transitional! (Errors: 32)

2. Znalazłem w kodzie takie smaczki:
  1. <td width="40"><div align="right">Login:&nbsp;</div></td>

No niby nic ale: po pierwsze do tego sa style, a po drugie już jakoś span tam predzej pasuje.

3. To ja już się czepiam to: Co cie pokusiło żeby stosować tabelki do tworzenia układu strony?? Do tego służą elementy blokowe, a nie tabelki. Jakbyś je wywalił i zrobił stronę w XHTML (nie tylko dopisując nagłówek odpowiedni, ale też stosując ideę XHTML'a) to strona ważyłaby 3 razy mniej.

Poza tym wielki plus + za oprawę graficzną.
sobstel
garficznie bardzo ladnie, bez fajerwerkow, ale przejrzyscie czyli tak jak powinno byc. minus to to co zauwazyl @mike_mech, strona moglaby wazyc o wiele mniej gdyby j zrobic nie na tabelkach i calym formatowaniem w css.
dag
Brawo. Bardzo mi przypadła szata graficzna do gustu. Właśnie to lubię najbardziej. Przejrzystość i estetyka.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że ostateczna wersja strony będzie zgodna ze standardami.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.