index.html, ob_rejestracji.php no i registion.txt.
index.html:
<html> <head> </head> <body> <br> Drogi użytkowniku, rejestrując się dostaniesz dostęp do wielu niedostępnych przed rejestracją opcji. Nie zwlekaj! Skorzystaj z szybkiej rejestracji która trwa maksymalnie 10 sekund !!! <br> <br> UWAGA!!!<br> Proszę podać poprawny e-mail gdyż na niego zostaną wysłane kolejne informacje dotyczące rejestracji! <br> <form action="ob_rejestracji.php" method="post"> <pre> Login : <input type="text" name="login"> Hasło : <input type="password" name="haslo"> Imię: <input type="text" name="imie"> Nazwisko: <input type="text" name="nazwisko"> E-mail: <input type="text" name="email"> Wiek: <input type="text" name="wiek"> </pre> <br> <br> <input type="submit" value="Wyślij!"> </form> </body> </html>
plik ob_rejestracji.php
<?php //script by Juri $save_file = \" Login: $login Hasło: $haslo Email: $email Imię : $imie Nazwisko: $nazwisko Wiek: $wiek ----------------------------------------------- \"; //value ?>
i trzeci pusty plik registion.txt.
i powinno być tak:
1) użytkownik wypełnia formularz (jest dobrze)
2) na drugiej stronie pojawiają mu się jego dane (jest dobrze)
3) dane użytkownika są zapisywane w pliku registion.txt (jest źle)
Wyskakują mi dwa błędy naraz:
Warning: fopen(registion.txt): failed to open stream: Permission denied in /home4/fr/freeregister/ob_rejestracji.php on line 12
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home4/fr/freeregister/ob_rejestracji.php on line 22
nie wiem co jest grane...
dodam jeszcze że u mnie na komputerze z zainstalowanym 'krasnalem' wszystko jest ok. ale jak już puszczę na serwer w necie to do bani