Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Wolf's Rain
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
hwao
Witam.

Ostanio przypadło mi wykonanie stronki, no i cos tam zrobilem. Moze macie jakies ciekawe pomysly.

Klientowi sie podoba to najwazniejsze.

Wolf's Rain

Pozdrawiam

Btw:
Jak masz zamiar napisac 1 zdanie to nawet sie nie wysilaj i nie pisz nic.
nospor
Ogólnie może być. Uważam jednak że tło nie pasuje. Wygląda jakby powieszono fajny obraz na ścianie ze zła tapetą. No ale skoro klientowi się podoba... On płaci biggrin.gif
hwao
Cytat(nospor @ 2005-08-04 11:36:49)
Uważam jednak że tło nie pasuje.

Hyh, własnie takie same miałem watpliwosci, naszczescie nie jest to tak trudno zmienic smile.gif

Juz nawet w sumie to mam fajny pomysl:)
mike
- Styl linków w menu górnym - pozbądź się tej pixelowej czcionki - psuje klimat;
- Za mały kontrast pomiędzy tytułem newsa a jego tłem - źle się czyta;
- Czcionka "Inforkacje" - ale to już nie takie straszne jak poprzednie dwa;
- Tło faktycznie delikatnie niepasujące

+ Cała reszta
Ogólnie strona przyjemna i ładna.
Pigula
co do strony graficznej to nie mam do czego sie przyczepic mi sie podoba ale menu moze bardziej na srodku albo rozciagnac i po co identyczne menu informacje z lewej i prawej strony?
crash
A ten biały pasek pod grafiką stopki to zamierzony efekt? Pod Opera jest nawet większy niż pod IE. Poza tym, no i może tłem, wszystko pikne smile.gif
hwao
Cytat(crash @ 2005-08-07 19:11:33)
A ten biały pasek pod grafiką stopki to zamierzony efekt? Pod Opera jest nawet większy niż pod IE. Poza tym, no i może tłem, wszystko pikne smile.gif

Własnie nie, ale juz wiem jak to rozwiazac (wina div'ow smile.gif )

Dziekuje za wszytkie uwagi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.