Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Napisze program w php - za darmo.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
lukadm
Witam.

Pisze w php od okolo 2 lat (lecz z przerwami z powodu studiow i pracy). Caly czas sie ucze - a co za tym idzie chce poglebiac swa wiedze glownie z zakresu php i baz danych (preferowany MySQL). Jak wiadomo najlepszym sposobem na nauke jest praktyka dlatego jesli ktos potrzebuje jakichs skryptow, programow, prostych stron www, projektow, itp... to chetnie podejme sie napisania - oczywiscie nieodplatnie.

zainteresowanych prosze o kontakt na maila: luk.priv@gmail.com

pozdrawiam.
SongoQ
Ja sie mecze z niektorymi rzeczami, a widze ze moge to Tobie zlecic (hehehehe). Troche dziwne masz podejscie.
lukadm
wymyslanie sobie fikcyjnych problemow, zadan do rozwiazania mnie juz zmeczylo, wole uczyc sie rozwiazujac realne problemy, zagadnienia.... jest to znacznie bardziej motywujace, mnie przynosi korzysc w postaci praktyki -> doswiadczenia a komus w postaci rozwiazanego problemu. nie mowie ze od razu bede tworzyl kompletne portale itp. Czasem komus jest potrzebny prosty skrypt do wyszukiwania, wiec ja chetnie sie podejme napisania go bo od latwych rzeczy sie zaczyna...
dr_bonzo
Poprzegladaj oferty pracy na tym forum (+ew skontaktuj sie z autorem postu aby poznac szczeguly) i napisz odpowiednie programy.
lukadm
czytalem, mnie chodzi bardziej o forme edukacyjna mojego pisania - na razie. jesli ktos chce zaplacic za wykonanie programu to podejmujaca sie tego osoba gwarantuje ze to wykona, ja takiej gwarancji nie daje. moge sprobowac i dolozyc wszelkich staran. dla mnie jest to i tak korzysc bo bycmoze bede musial poznac jakas nowa technologie (nowa dla mnie) aby rozwiazac dany problem, cos nowego poznac, utrwalic to co juz wiem itd...jest to plus przede wszystkim dla mnie, nawet jesli nie da to wymiernego efektu w postaci dzialajacego skryptu.
NuLL
Temat zamykam - jutro usune.

Czemu ? Dbajac o dobre imie php.pl nie chce aby ktos edukacyjnie wykonywal zlecenia. Na php.pl oglaszaja sie czesto powazni oferenci i nie chce aby na kimkolwiek eksperymentowano - tak aby pozniej ta osoba sie juz nie oglaszala tutaj.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.