Odrazu na wstępie, przepraszam za kolejny temat, ale prosiłbym o usunięcie tego oto tematu http://forum.php.pl/index.php?showtopic=38300 , ponieważ jest nieaktualny. Przepraszam za kłopoty. Przejde do żeczy.

Szukam, naprawde dobrego grafika, który zna się już naprawde na robieniu layotów. Szukam kogoś, kto wykona mi to najładniej i jak najprofesjonalniej się da. Obecnie prowadze strone www.gothic-e.pl, która często niedziała z powodu awarii servera, lecz to niedługo się zmieni. Chciałbym otrzymać, sam layot, bez ciecia, ale za to coś naprawde ekscytującego. Poprostu chciałbym dorównać grafiką do takich stron jak: www.gothic.games.pl lub www.gothic.g4ce.pl, więc prosze o poważne zgłoszenia. Teraz co w zamian. Niemoge zaoferować wielkich pieniędzy, moge natomiast zaoferować, otóż taki server:
# Nielimitowane miejsce na serwerze.
# Nielimitowany transfer.
# Możliwość podpięcia domen.
# Nieograniczoną wielkość pliku.
# Obsługa ftp, cpanel, phpmyadmin
# Baza Mysql i php.
# Obecnie posiada domene www.gothic-e.pl
To jest jedna żecz, druga żecz to również server, lecz na trzymanie różnego rodzaju plików, mp3, multimediów, z takimi oto parametrami:
# Nielimitowane miejsce na serwerze.
# Nielimitowany transfer.
# Możliwość podpięcia domen.
# Nieograniczoną wielkość pliku
A więc moge zaoferować dwa takie servery, wraz z najlepszą jak dla mnie okazją. Właśnie zamówiłem u pewnej firmy cmsa, który zostanie napisany dla mnie, któregoś grudnia, z wieloma extra przydatnymi modułami. Jeżeli masz dość darmowych, i dziurawych cms, zgłos sie do mnie na gg. Otrzymasz również specjalną licencje. Cms wart jest 1000zł.
Oczywiscie reklama, każdego typu również jest przewidywana. Prosze jeszcze raz, aby każdy kto wejdzie w ten temat, przemyślał wszystko, i pomógł mi i mojemu servisowi.
Zainteresowanych prosze o kontakt gg-1419106 lub email:bartus333@o2.pl, ewentualnie pw, preferuje jednak kontakt gg.

Dziękuje i czekam.