Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Sponsor] Na strone RPG
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
andre333
Witam wszystkich serdecznie. Temat ten został założony, tylko dla tych którzy chcą pomóc młodemu i ambitnemu servisowi. Strona ta nosi tytuł www.gothic-e.pl(jednak prosze na nią bez programów antyvirósowych niewchodzić, ponieważ mój były współnik przez przypadek wrzucił na nią wirusy). Strona do pewnego czasu sponsorowana była przez pewną firme, która sponsorowała server, hosting, domene pl. Nie oczekuje od nowego sponsora tego samego. A dokładniej mówiąc domeny. Wiem, że mamy różne wydatki, i dlatego przyjme każdą krtóką domene. Co do parametrów servera, to niemuszą być duże, tutaj lepiej dogadać sie na gadu-gadu. Servis ten istanieje już ponad pół roku, i niechciałbym go stracić. Przedewszystkim wchodząc na strone można zauważyć, że jest w zastoju, a to dlatego że poszukujemy nowego sponsora, oczekujemy na własny cms, oraz nową profesjonalną grafike. Dlatego jeszcze raz z całego serca, prosze ludzi, którzy chcą mi i tym którzy ten servis polubili(a są tacy), pomogli, i żebyśmy jak najszybciej mogli znowu ruszyć.

Zainteresowanych prosze o kontakt gg-1419106 lub email: bartus333@o2.pl.
mike
OT laugh.gif
Cytat(andre333 @ 2006-01-07 13:52:15)
( (...) ponieważ mój były współnik przez przypadek wrzucił na nią wirusy )

No przynajmniej bądź poważny i je teraz wyrzuć.
Kto bedzie chciał sponsorować takie coś?
Na forum.php.pl też nie chcelibyśmy mieć ofert które odnoszą sie do czegoś takiego.
Fuzja
Na kiedy ten Wasz cms pod stronę będzie gotowy ?
andre333
Szanowni państwo!

Nazywam się Bartosz Maciejewski i jestem administratorem servwisu Gothic-e.pl. Witryna traktuje profesjonalnie wszystkie części Gothica. Zawiera bogatą baze materiałów z dziedziny wszystkich części Gothica. Posiadam kadrę wyspecjalizowanych redaktorów, którzy mają przydzielone odpowiednie obowiązki dotyczące prac nad rozbudową seriwsu.

Obecnie jesteśmy w fazie tworzenia nowego wizerunku Gothic-e.pl. Wykonaliśmy już nowy design dla witryny, który można zobaczyć po skontaktowaniu się ze mną, wraz z zaawansowanym systemem CMS do obsługi wortalu, który niedługo powstanie. Otóż, aby móc wykorzystać najnowocześniejszą technologię i umieścić większą ilość informacji potrzebuję serwera o pojemności 200-300Mb z obsługą php i MySQL, wraz z krótką domeną.

Wiem że jest wiele firm, które dysponują szybkimi i niezawodnymi serwerami, stąd moją prośbę kieruję właśnie do tych Państwa. W zamian za sponsoring oferuję reklamę na całej powierzchni reklamowej serwisu, oraz link na każdej podstronie. Myślę, że wyznaczone przez Państwa dodatkowe moje zobowiązania jestem w stanie zaakceptować.

Bardzo zależy mi na owej współpracy, myślę, że serwis Gothic-e.pl, może stać się największym wortalem dla sympatyków Gothica w Polsce. Realnie oceniając mamy na to szansę, z państwa pomocą.

W razie pytań pozostaję do Państwa dyspozycji i oczekuję na odpowiedź, pod numerem gg-1419106 lub email:bartus333@o2.pl

Z poważaniem

Bartosz Maciejewski
mike
Zamykam temat bo robi się bajzel.

Ewentualnych zainteresowanych proszę o bezpośrednie kontaktowanie się z ~andre333 za pomocą podanych/dostępnych kanałów (GG, email, PW).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.