Tez uwazam, ze troche za duzo jest informacji. Cos czuje, ze pojawily sie one po to, zeby zagospodarowac wszystkie ikonki

Nad sensem robienia kategori "linki" z linkami do php czy apacha, nie chce rozprawiac. Ale np jest kategoria:
"Co na forum?" wg mnie spelniala by ona swoje zadanie(zachecala ludzi do wejscia na forum) gdyby byla widoczna zaraz po wejsciu na strone. Umieszczenie jej na samym dole mija sie wg mnie z celem. Mysle, ze predzej ktos wejdzie na forum sam z siebie niz zachecony ta kategoria.
"php Classes" fajny bajer, ale podobnie - spelnial by swoja funkcje dopiero wtedy gdyby byl widoczny zaraz po wejsciu na strone, a nie po przewinieciu na sam dol. Pozatym ludzie interesujacy sie nowosciami w phpclasses moga sobie subskrybowac latwo newsy o nowosciach.
Inna rzecz, ktora mi sie nie podoba to rozdrabnianie wszystkiego. Wybrac sobie artykul do poczytania moge w kategoriach: "Nowe artykuły", "Tłumaczenia", "Top 10". Pewnie zdarzac sie bedzie, ze w kazdej z tych kategori bedzie link do tego samego artykulu. Po co?
Podobnie jest z nowosciami: "Nowe artykuły", "Nowości", "Pozostałe nowości w serwisie". Rozumiem, ze taki porzadny podzial moglby sie przydac przy natloku nowych informacji, ale watpie, zeby nagle wortal sie rozwinal, az tak zeby newsy bylo trzeba dzielic na 14(!) typow. Jak na serwis, w ktorym srednio pojawiaja sie ze 2 newsy na miesiac, to troche duzo...
Co do artykulow sadze, ze czytanie podzielonych na iles podstron artow jest niewygodne. A dzielenie ich w taki sposob jak
tu jest bezsensu. 5 linijek tekstu na jeden rodzial artykulu? Przesada. A jak juz tak musi byc to fajnie by bylo gdyby arty byly dostepne w pdfie.
A ogolnie jest lepiej niz bylo