Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: session_start(); :)))
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
shpyo
Ciekawi mnie jak idą przygotowania do zimowej sesji biggrin.gif
Dużo pewnie jest tu studentów.
Jeśli chodzi o mnie to jak narazie wszystko do przodu... ale najcięższe przedemną.

Chwalcie się orły smile.gif

pozdr,

ps. myśleliście że temat o php będzie?
Hehehe
pawel_k
ehhh.... jakos mi sie ta sesja wogole nie widzi....
Pigula
u mnie sesja zaczyna sie 30 stycznia narazie walcze o zaliczenia. wogole jak patrze na przedmioty w tym semestrze to mozna zwatpic prawie nic informatycznego za to w nastepnym semestrze bedzie lepiej inz. oprogramowania, bazy i java (nie mylic z javascript)
a jak mi ida postepy widac w sygnaturce, no i projekty wszelkie wstrzymane z powodu sesji angrysmiley.gif
FiDO
Sesja.. jaka sesja? biggrin.gif sesja to jest dla mnie termin, w ktorym konczy sie projekty. Tak sie sklada, ze w tym semestrze mamy ich kilka (znowu...), kazdy calogrupowy i jak to w zyciu bywa, nie kazdy pala entuzjazmem do roboty (a kilka osob to nie ma nawet takich kompetencji, zeby cos zrobic).
Egzamin tylko jeden, ale za to u kolesia, ktorego przeklina kazdy student co z nim mial cokolwiek wspolnego. Mimo to nie martwie sie na zapas. Bede sie martwil jak zobacze pytania i sie okaze, ze mnie przerosna. Egzamin dotyczy niestety czesci bardziej sprzetowej (jezyki opisu sprzetu, verilog, vhdl..), za ktora nie przepadam, ale moj zyciowy optymizm mowi mi, ze jak zwykle mi sie uda smile.gif
Jak do tej pory warunkow nie mialem zadnych.. mowia, ze bez warunkow to nie student, a studia to nie wyscig, ale ja tam ich nie slucham. Nie to, zebym zakuwal jak glupi.. co to to nie.. ciagne juz 2 rok na tych samych dwoch zeszytach ;], a uczyc (tak do egzaminow lub rzeczy ktorych nie lubie) to ja sie strasznie nie lubie, ale na tyle szczescia badz rozumu, zeby zdac nawet najbardziej nielubiane przedmioty to mam.

PS. jutro dopiero pierwszy wpisik.. ;]
dr_bonzo
Cytat
Egzamin dotyczy niestety czesci bardziej sprzetowej (jezyki opisu sprzetu, verilog, vhdl..),
OMG, nie przypominaj mi -- proboje odespac noce spedzone na projekcie z Veriloga smile.gif
Robilem go przez ost. dwa tygodnie, a facet sprawdzil go w 2 minuty -> ocena 3.0 -- wzialem bo wiedzialem ze sie nie wybronie na wyzsza biggrin.gif

Co do sesji -- mam wtedy ferie -- wszystkie kolokwia/zaliczenia mam przed sesja, a ezgaminow brak (pierwszy raz smile.gif).

Ale szykuje sie pierwszy zawalony przedmiot: sztuczna inteligencja komuterow. Z reszta nie bedzie problemow.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.