Bardzo byłbym wdzięczny za jakąkolwiek radę. Mam problem tego typu, iż na swojej stronie chciałem uzyć skryptu to przesyłania plików na serwer. Skrypt jest analogiczny do tego:
plik1.html:
plik2.php:
<?php $max_rozmiar = 1024*1024; if ($_FILES['plik']['size'] > $max_rozmiar) { } else { } $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/foto/'.$_FILES['plik']['name']); } } else { } ?>
jednak żaden plik się nie przesyła i strona zwraca mi taki błąd:
Cytat
Warning: move_uploaded_file(): failed to open stream: No such file or directory in /.../nast_mecz.php on line 36
Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpo2z4YU' to '/.../turniej89.jpg' in /.../nast_mecz.php on line 36
Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpo2z4YU' to '/.../turniej89.jpg' in /.../nast_mecz.php on line 36
Proszę uzywac odpowiednich tagów bbcode. Do php - php, do html - HTML , do komunikatów QUOTE.
---
nospor
Dziwniejsze jest to, że na serwerze na moim komputerze wszystko działa poprawie, a kłopoty pojawiają się w momencie wrzucenia strony na serwer, na ktorym ma chodzic stronka. Niestety nikt mi nie może pomóc. Nawer Administrator serwera nic nie poradził, twierdzi, że żadnych zabezpieczeń na działanie niekórych skryptów nie ma i powinno działać. A nie działa. Może ktoś mi pomóc?