Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Wykonamy] Serwisy WWW, CRM, pozycjonowanie
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Piotr R.
Jesteśmy firmą informatyczną działającą na rynkach krakowskim oraz warszawskim od 1998 roku. Zajmujemy się profesjonalnym wykonaniem stron internetowych, aplikacji bazodanowych i hostingiem.

Linki do stron i serwisów przez nas wykonanych znajdują się pod adresem: - araneo -.

Proponujemy nasze usługi w zakresie realizacji:
- serwisów WWW,
- CMS,
- sklepów internetowych,
- hostingu,
- pozycjonowania stron internetowych.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt na piotr.rucinski@araneo.pl lub telefonicznie 668 854 144.

Pozdrawiam
devnul
Szczerze odradzam. Firma (chyba jednoosobowa) ma podejście do klienta jak do przedmiotu, rzuca szablonowo przygotowaną oferte wcale nie dopasowaną do wstepnego zlceniai wycenia to na kosmiczną kasę jak za taki poziom pracy.

To tak tylko zeby potem nikt przez nich (niego) nie płakał ze zabulił kupe kasy a dostał jakiegoś smiecia
kornislaw
Cytat(devnul @ 11.04.2006, 21:16:03 ) *
Szczerze odradzam. Firma (chyba jednoosobowa) ma podejście do klienta jak do przedmiotu, rzuca szablonowo przygotowaną oferte wcale nie dopasowaną do wstepnego zlceniai wycenia to na kosmiczną kasę jak za taki poziom pracy.

To tak tylko zeby potem nikt przez nich (niego) nie płakał ze zabulił kupe kasy a dostał jakiegoś smiecia

Autentycznie zmroziło mnie kiedy przypadkowo odnalazłem ten komentarz. Kim Pan jest, panie devnul? Czy aby na pewno klientem naszej firmy? Mam duże wątpliwości, bo jak można jednocześnie pisać o niedopasowanej wstępnej ofercie (gdzie zakładam, że jej Pan nie przyjął) za kosmiczną kasę i o "takim" (znów zakładam, że niskim) poziomie pracy. Dodatkowo będąc naszym klientem nie gdybał by Pan o tym, że jesteśmy firmą jednoosobową, co jedynie podkreśla, że absolutnie nie wie Pan co i o kim pisze.

Osoba, która zamieściła ogłoszenie, była przez 2 miesiące naszym przedstawicielem handlowym, jak widać dawno temu. Nie podobały mi się tego typu próby pozyskiwania klientów, jak ta powyżej, więc się rozstaliśmy. W naszej firmie działa przede wszystkim poczta pantoflowa gdzie zadowoleni klienci przyciągają kolejnych i przy nawale pracy nie potrzebujemy się w ten sposób reklamować i wystawiać na bezpodstawne obrzucanie błotem.

Pozdrawiam.
Cienki1980
Zamykam bo to nie miejsce na jakiekolwiek utarczki słowne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.