Moze moj probelm wydaje sei prozaiczny ale nie wiem jak sie za niego zabrac

a mianowicie:
Mam stworzona baze w phpmyadminie, z ktorej za pomoca skryptu pobieram jakies dany do tabeli na stronce . oto przykladzik :
</table> <br><br> <table border="1" width="60%" align ="center" cellspacing="0" cellpadding="0" bordercolorlight="#000000"> <tr> <td width="96%" colspan="6" bgcolor="#C0C0C0"> <p align="center"><font size = "5"><b><i>Kluby</i></b></font></td> </tr> <tr> <td width="6%" align="center" bgcolor="#E0E0E0"> <p align="center"><b>ID</b></td> <td width="18%" align="center" bgcolor="#E0E0E0"> <p align="center"><b>Nazwa kluby</b></td> <td width="18%" align="center" bgcolor="#E0E0E0"> <p align="center"><b>Miasto</b></td> <td width="18%" align="center" bgcolor="#E0E0E0"> <p align="center"><b>Adres</b></td> <td width="18%" align="center" bgcolor="#E0E0E0"> <p align="center"><b>Telefon/Fax</b></td> </tr> <?php include ("./join.php"); $zapytanie = "SELECT * FROM kluby"; echo " <tr> <td width='6%'align='center'>".$wiersz['nrid']."</td> <td width='18%'align='center'>".$wiersz['nazwa']."</td> <td width='18%'align='center'>".$wiersz['miasto']."</td> <td width='18%'align='center'>".$wiersz['adres']."</td> <td width='18%'align='center'>".$wiersz['telefon']."</td> </tr>"; } ?> </table> <div align="center">
i teraz chcialbym aby w tej tabeli w kolumnie np nazwa mial link ktory by mnie przekierowal na stronke gdzie bym mnial jakies statystyki tego klubu. Nie mam pojecie jak takie cos dodac do tego kodu. Prosze o pomoc!