Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Witam - poszukuje :)
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
koberpl
Witam wszystkich smile.gif jak pewnie zauwazyliscie jest to moj 1 post ihih winksmiley.jpg potrzebuje pomocy z phpshop smile.gif skrypt niby nie trudny ale uciazliwy do przerabiania go na polski moze ktos mialby juz polska wersje tego i moglby mi podrzucic questionmark.gif? bede bardzo wdzieczny ja juz walcze z tydzien nad przerabianiem go na polski i jestem w daleko przed polowa :/
point6000
Gratuluję bedziesz miał świadomość że prawdopodobnie, smile.gif jako pierwszy tego dokonasłeś. Jeszcze tylko ze 2 tygodnie i smile.gif
koberpl
nie ma to jak pocieszyc czlowieka :/// a moze jakis dobry sklep ale polski questionmark.gif smile.gif
Sir Blade
Prawdziwego mezczyzne poznaje sie nie po tym jak zaczyna ale jak konczy... :wink:
Mistycus
Cytat
Prawdziwego mezczyzne poznaje sie nie po tym jak zaczyna ale jak konczy... :wink:
Jest w tym jakiś podtekst? :wink:
Sir Blade
nie :wink: wyrazilem opine. biggrin.gif Jak sie wzial za pisanie niech pisze... laugh.gif
koberpl
ehhh chyba jednak pobawie sie z s.o.s winksmiley.jpg tylko musze admina poprosic o dolaczenie postgresu sad.gif( ale cos sie wymysli winksmiley.jpg))
Sir Blade
czekamy.. laugh.gif
koberpl
jednak nic z tego sad.gif(( ehhh czlowiek chce zrobic wsume sklep dla innych bo sam za to nic nie bedzie dostawal a tu same problemy sad.gif buuuu chlip chlip chlip sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.