Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: strona z modułami
Forum PHP.pl > Forum > PHP
balu
Yo!
Czy istnieje jakiś projekt w necie na zasadzie hotscripts.com, który gromadziłby same moduły? Wiecie opracowany jeden styl pisania i każdy by wysyłał swoje moduły i mógł w nich przebierać. Ja nie znam się na php a taki PHPNuke, Postnuke czy inne coś bardzo mi ogranicza możliwości w projektowaniu szaty graficznej. Po prostu w tych gotowych cms jestem zmuszony do zastosowanai takeigo układu strony i niektórych elementów jakie autor wymyślił. Chciałbym natomiast po swojemu.
Jest taki projekt? Jak nie to moim zdaniem byłby to ciekawy pomysł.
Jak będzie? smile.gif
Jabol
jak na razie nie znam. Ale trafiłeś w dobre miejsce, tylko troche za wcześnie tongue.gif
DeyV
W pewien sposób rolę taką pełni PEAR.php.net , choć nie są to jeszcze gotowe moduły, a raczej mechanizmy do ich tworzenia (a i jakość wielu pozostawia wiele do życzenia)
balu
DeyV no niezupełnie o to mi chodziło ale już coś jest smile.gif
mi chodzi wiesz np. jakiś intuicyjny download, dodawanie newsów abym mógł sam za pomoca configów określić czy newsów ma się wyświetlać tyle i tyle itp. Każdy tworzył by swoje jak skórki do winampa wiesz 20 typów download itp smile.gif
Kurde byłby to raj dla takich jak ja smile.gif
DeyV
Więc - tak jak napisał Jabol, pozostaje ci tylko poczekać...
Grupa dev.php.pl ma zamiar zrealizować ten cel...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.