Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kompletujemy Team.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
igos
Witam wszystkich,
Piszę do Was, ponieważ szukam ludzi do nowego projektu pod kodową nazwą Tomia::Online.
Poszukujemy osób, którzy nie boją się wyzwań i chcą się zapisać w historii internetu tworząc coś zupełnie nowego.

Więcej info: http://online.tomia.pl/
tiraeth
Jeżeli składasz ofertę współpracy z wynagrodzeniem, to nie jest to odpowiedni dział. Przenoszę (ewentualnie mnie potem ktoś poprawi)
igos
Cytat(tiraeth @ 19.07.2006, 16:05 ) *
Jeżeli składasz ofertę współpracy z wynagrodzeniem, to nie jest to odpowiedni dział. Przenoszę (ewentualnie mnie potem ktoś poprawi)

Jak napisano na stronie. Brak jakiegokolwiek wynagrodzenia (oprócz satysfakcji biggrin.gif), dla tego nie wrzuciłem do ofert pracy.
pawel_k
Cytat
Jaki projekt?
Narazie poszukujemy ludzi i kompletujemy nasz Team, gdy ten etap będzie już za nami zajmiemy się projektem.
Na chwilę dzisiejszą mogę powiedzieć, że to będzie GRA internetowa inna niż wszystkie.
Więcej nie mogę zdradzić, bo wszystko jeszcze zależy od pomysłów teamu.
jednym słowe wielkie LOL.
szukacie dzieci ktore kręcą niespodzianki?
igos
Cytat(pawel_k @ 20.07.2006, 01:04 ) *
jednym słowe wielkie LOL.
szukacie dzieci ktore kręcą niespodzianki?

1. Jednym słowem chcemy razem się zebrać i bez narzuconych schematów coś stworzyć
2. Szukamy ludzi, którzy chcą coś stworzyć a nie na wszystko narzekać..
więc Panu dziękujemy..
scanner
Jeżeli chcecie dyskutować na temat ogłoszenia zapraszam na strone ogłoszeniodawcy.
Proszę tu nie robić śmietnika.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.