Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekt na średnią skalę :)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Gość_Stankol_*
Witam, jestem Stankol; jestem zapalonym graczem gier planszowych, strategicznych, bitewnych i RPG... Wciągnąłem w to również mojego brata. Wychowywał się na grach typu "Magia & Miecz", teraz gra w WoW'a, trochę w Doom'a... jednak to mu się znudziło, poprosił mnie o ściągnięcie jakiejś gry z internetu (on chociaż ma 12 lat to nie potrafi - jak już mówiłem wychowywany był na tzw. "board games". Po niedługich poszukiwaniach znalazłem ciekawą, godną uwagi grę - http://www.arena-albionu.pl/dodatki/gra_bitwa_o_slawe.rar Bitwa o sławę.

Gra jest wspaniała w swojej prostocie! W grze mamy 2 plansze A4, po których poruszamy się pionkami urzywając k6 (zwykłej). Spotykają nas różne przygody: od walk przez znalezienie talarów i spotkanie mistrza po zgubienie się w ciemnym lesie. On oczywiście się nią zafascynował... z tym, że jakość gry drukowanej jest dość mała... dlatego poprosił mnie bym przelożył mu to grę na komputer.

I teraz właśnie jest do was proźba. Może potrafili byście pomóc - zrobić ten skrypt ? Oczywiście każdy, kto zdeklarował by się robić takowy skryp byłby administratorem na forum i w grze. Byłby także w dziale credits i na dole.. na samym dole strony. Aha... grafikę sam bym zorganizował - o to się nie martwcie.

Są chętni do pomocy ? Zapraszam na gg: 3473289
mike
Przenoszę z Gotowe skrypty php :: Szukam na Giełda ofert :: Poszukuję
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.