Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Który z portali ma najwięcej błędów ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ramze
No właśnie, jak myślicie(w grę wchodzi wasze doświadzceniea),który portal ma najwięcej błędów, wybrałem te bo moim zdaniem są najpopularniejsze.
eXtreme
przydalo by sie dodac do tej listy jeszcze www.tlen.pl winksmiley.jpg
Mac
Cytat

Zamiast "ciągle" dopisywać nowe portale (strony internetowe) internetowe może dopisać odpowiedź: "inne" :wink: smile.gif
smile.gif
eXtreme
ale w tedy mozna by obrazić "inne" portale
Lysy
Cytat

Przecież o2 to tlen.
eXtreme
no to wlasnie zamiast o2.pl to tlen.pl bo tlen jest "Główniejszy"
Mistycus
Cytat
no to wlasnie zamiast o2.pl to tlen.pl bo tlen jest "Główniejszy"
Chyba odwrotnie :?
eXtreme
o ile wiem tlen ma komunikatora :?
Lysy
Ale żeście zamieszali. Tak czy inaczej każdy wie o co chodzi. A tak wogóle mój głos padł na onet. Rozje..ba..i mi mięśnie czoła tą reklamą w fleszu. Człowiek włącza żeby coś znaleźć a tu musi czekać albo jakieś gó..no wyłączać.
eXtreme
nie jestes sam... mnie tez to wkurza
Mistycus
Cytat
o ile wiem tlen ma komunikatora  :?
O2.pl (dawniej go2.pl) powstał wcześniej. Tlen.pl to tylko jedna z usług o2.pl.

Cytat
A tak wogóle  mój głos padł na onet. Rozje..ba..i mi mięśnie czoła tą reklamą w fleszu.
Reklamy swoją drogą, ale wczoraj (nie wiem jak jest dzisiaj, nie sprawdzałem) wyszukiwarka Onetu prawie nic nie znajdowała. Pewnie stracili bazę lub... nie mam pojęcia co innego mogło to spowodować (może błąd skryptu ). W każdym razie za najlepszą polską wyszukiwarkę uważam http://yandex.pl - tam zawsze znajduję to, czego szukam smile.gif
ramze
No dobra a swoją drogą ciekawe jak się pisze takie skrypty takie jak ma n.p. onet.pl. Ciekaw jestem czy wszystkie działają w oparciu o goggle, altavista itp.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.