Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki Cms pod portal
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
Lompi
Witam. Mam krótkie pytanie. Jakie Cms polecicie najlepiej pod stronke o klanie w Call of Duty dużo nie wymagam (newsy, komenty, download, rejstracja uzytkownika)
treewood
http://opensolution.org/Quick.Cms/ - posiada newsy, komenty, galerie, przyjazne linki, newsletter, szukacz i dolanczanie plikow do stron umozliwi zrobienie downloadu ale rejestracji nie ma aczkolwiek mozna dorobic
ActivePlayer
"mygosuclan" chyba cos takiego bylo.
Denver
A ja polecę swój skrypt - a co winksmiley.jpg Nowa wersja jeszcze nie powstała, ale już zapraszam na stronę Aedo. W dziale Download jest jeszcze dawna wersja skryptu o nazwie System Stron Klanowych (wersja 1.1.0).

Co do mygosuclan - słyszałem od pewnego użytkownika tego forum i mgc właśnie, że skrypt ten ma dziurawy moduł uploadowania plików, więc radziłbym przemyśleć decyzję.
Kodie
Ew. możesz zobaczyć tutaj: Skrypty i zobaczyć, który z CMSów/skryptów będzie najłatwiej przystosować. Popatrz w panelu admina co jak wygląda, pozmieniaj i zobaczysz jak to działa

Ja polacałbym:
Joomla!

a dla bardzo prostej strony
WordPress
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.