Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: poszukuję mentora
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
pannaX
witam

od pewnego czasu próbuje "cos" robic w php, ale nietsety jak to bywa jest milion innych rzezcy i jakos sie za to wziąść nie mogę.
Dlategotez wysnuwam takie pewne zapytanie, czy znalazłby sie ktoś kto chciałby przygarnąć pewną intrygującą osóbkę, jak ja i pomóc jej w tym zakresie ?!

co do funduszy to bedzie ciężko, bo jakoś nie mam ich za dużo ;/ ale jakoś sobie mogę poradzić o ile nie będą to zbyt wygórowane stawki

mozliwe że jest podobna osoba na tym forum do mnie, wiec możnaby sie ustawić i jakoś wspólnie podjąć temat nauki i sprawdzenia wiedzy winksmiley.jpg

dodam tylko ze jestem pci damskiej i mam 23 latka

ps to zadna oferta matrymonialna, co najwyzej przyjacielska
pozdr i czekam na jakies wieści

pannaX

btw. preferowane spotkanie "na żywca" w Wawie , albo skype winksmiley.jpg
bro_da
chyba nie jesteś do końca poważną, choć zapewnie niezwykle intrygującą osóbką

Cytat
od pewnego czasu próbuje "cos" robic w php, ale nietsety jak to bywa jest milion innych rzezcy i jakos sie za to wziąść nie mogę.

to Cie trochę dyskwalifikuje, może najpierw dowiedz się czego chesz, wybierz kilka priorytetowych "spraw", które Cie interesują i się czymś zajmij... poprostu

jak nie masz hajsu, to spokojnie możesz spróbować poszukać w necie, jest dużo tutoriali, manuali i ogólnie artykułów o php... sam się bardzo dużo nauczyłem właśnie z internetu...

p.s. pierwsze wrażenie po przeczytaniu postu?
może spróbuj na przeznaczeni.pl? smile.gif

pozdro
pannaX
hehe
oki, może byc i tak winksmiley.jpg

jak podkreśliłam szukam kogoś kto ukierunkuje mnie, a nie nauczy wszystkiego od "0"
posiadam pewna wiedze, lecz jest ona nieusystematyzowana, a czasem mam nawet wrażenie obłożona złymi nawykami programistycznymi ;/

nie chcę tego jednak za darmo, ale z kolei w obecnej sytuacji nie mam kilku "złotówek", a dokładniej kolo 2,5 tys na 2-3 dniowe szkolenie z zakresu php, bo po prostu mnie nie stać ;/

a wiec finalizując, szukam najlepiej jakiegoś developera z doswiadzczeniem, który w formie rozrywki przy kawce i laptopie ;D rozwieje pewne moje złudne analizy problemów i przynajmniej trochę naprowadzi mnie w tym co robie winksmiley.jpg

preferuję formy kontaktu 1:1 w publicznym miejscu, bez żadnych podtekstów
ponieważ taka forma jest moim zdaniem najkorzystniejsza. zamiast pisac milion postów, bo nie każdy rozumie słowo pisane tak samo, wole porozmawiać i przedyskutowac pewne kwestie.

to tak w formie wyjaśnienia winksmiley.jpg

I jeszcze raz NIE SZUKAM MĘŻA, co najwyżej kumpla cool.gif
pozdr

ps
sorki za bledy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.