Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Potrzebny drugi admin poważnego serwisu...
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
ArFask
Witam.
Nazywam się Rafał Rula [pseud. Archer]
Jestem w trakcie otwarcia jednego z najbardziej poważnych serwisów/portalów w sieci.
Napiszę więcej...
Sam serwis ArFask będzie miał w sobie:
- serwis informacyjny, [potrzebni redaktorzy]
- akademia nauki, [będziemy uczyć amatorów, np. prezenterów radiowych, grafików komputerowych, producentów muzycznych, webmasterów, redaktorów itp.]
- studio muzyczne, [będziemy robić mixy, remixy, jingle, sweepety, zajawki itp.]
- studio graficzne, [czyli wszystko co związane z grafiką komputerową, wektorową itp.]
- webmastering, [tutaj cały problem, gdyż ja sam nie potrafie tak dobrze php, poszukiwani webmasterzy]
- radio internetowe, [na sam początek startujemy z 3 kanałami radiowymi, a będzie to kanał głowny czyli Promo, następnie Club jak i Rock. Myślę także jeszcze nad kanałem Hip-Hop]
Szukam osoby która zna się dobrze na systemie php-NUKE. Ponieważ strona będzie robiona właśnie w nim. Ponieważ sam niepotrafię zrobić strony a następnie podpiąć ją pod cms.
Jeśli takowa osoba jest chętna to ma takie przywileje jak:
- Prezenter radiowy na wybranym kanale,
- Darmowa grafika komputerowa,
- Darmowe produkcje muzyczne,
- Pisanie programów,
i wiele innych.
Webmaster ten będzie drugim administratorem na takowym serwisie.
Będziemy odbierać zlecenia na to wszystko, gdyż na samym początku za darmo. Po jakimś czasie zaczniemy pobierać opłaty z klientów. Początki darmowej pracy pomogą nam w rozwinięciu portalu jak i nabraniu popularności w sieci.
Plany zostały przedstawione tylko raz na innym forum również dokładnie i znaleźliśmy sponsora na serwer www jak i serwery SHOUTcast w ciągu dwóch dni.
Poszukujemy także sponsora na domenę .pl lub .com
Pisze do mnie wiele osób kiedy otwieramy serwis, jak i z pytaniem czy mogą dołączyć do ekipy. Mamy wielu uczniów, producentów, grafików... Brak dobrego webmastera... właśnie takowy zdobędzie admina w portalu.
Po przedstawieniu pomysłow wyższym instancją, serwis ten został ogłoszony na dzień dzisiejszy jednym z najbardziej pomysłowych, godny wybicia się wśród znanych portali takich jak:
- gazeta.pl,
- wp.pl,
- o2.pl,
itp.
To wszystko tylko dlatego że w tym serwisie chcemy prowadzić prawie wszystko co jest potrzebne w sieci... począwszy od naku i zakończywszy na rozrywce.
Po jakimś czasie będziemy płacić najlepszym prezenterom radiowym.
Taka okazja już się nie trafi! Jeśli znasz się dobrze na php a dokładnie na php-NUKE to czekam !
Kontakt:
Gadu-Gadu: 6374101
E-mail: rafcix1@gazeta.pl
Telefon kom.: 505-150-688
Czekamy Tylko na Najlepszych!
Pozdrawiam smile.gif
dr_bonzo
Tja, a czytac umiesz? Oferty sklada sie w innym forum. Przenosze: Opinie --> Gielda ofert > Poszukuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.