Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SUSE Linux Enterprise Server 10 Fundamentals
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
enigma
witam, mam okazję zrobić certyfikat SUSE Linux Enterprise Server 10 Fundamentals bardzo bardzo tanio (powiem za grosze biggrin.gif )
info o certyfikacie
czy waszym zdaniem warto
pozdrawiam
sf
Jeśli za grosze to nic przecież Ci nie szkodzi... zawsze to jakiś wpis w cv, a pozatym szkolenia są fajne winksmiley.jpg

Notmiast kurs tak jak pisze zresztą - same podstawy, jeśli tego nie umiesz to radziłbym Ci prędko nadrobić bo to aż wstyd...
enigma
Cytat(sf @ 10.10.2006, 18:20:35 ) *
jeśli tego nie umiesz to radziłbym Ci prędko nadrobić bo to aż wstyd...

coś tam ubuntu liznąłem, ale tylko liznąłem, jakoś wolę windowsa włączyć.
może rzeczywiście ten podstawowy zrobię, a później pewnie pomyśle o tych 2 wyższychadministration i advanced administration
trucksweb
jak patrzylem na ten kurs za 1800 zl i jego oferte laugh.gif wiecej nauczylem sie w jeden dzien czytajac gazete o suse nie wspominajac o ksiazce z plyta CD za 90zl. Wyszlo mi jakies 120zl a mam te same wiadomosci co po kursie Rkingsmiley.png

no ale 1000 kosztuje sam papier skonczenia takiego kursu blinksmiley.gif
MrMag
ten kurs to chyba jakis paskudny zart. daruj sobie bo to smiech na sali za te kase.
enigma
chyba napisałem panowie że za bardzo małą kasę go mogę zrobić tongue.gif
mam powiedzieć............... no za ...45zł rolleyes.gif
gszesiek
kurs trwa 3 dni
jak przez pierwsze dwie godziny zrobią wszystko i resztę czasu poświęcą na vi to idź smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.