Witam.
Od tygodnia myślałem nad otworzeniem czegoś poważniejszego z myślą o młodzieży jak i nie tylko. Wpadłem na pomysł otworzenia Wortalu kultury klubowej, podobne do ftb.pl lecz to nie to ! podobne do technoparty.pl lecz to nie to !
Serwisy wyżej wymienione są dość mało kolorystyczne jak i również nie przyciągają zbytnio młodzieży rozrywką zawartą właśnie na danej stronie.
Jest wielu chętnych aczkolwiek nie będziemy mogli przyjąć osób młodych, chyba że dojdziemy do wniosku aby stworzyć wreszcie obiecywaną Akademię nauki dla prezenterów radiowych i wtedy uczniowie będą się uczyć przez cały tydzień a w niedzielę i sobotę będą mogli już normalnie zagrać
Na dzień dzisiejszy potrzebujemy grafika [najbardziej], webmastera, producetów muzycznych, redaktorów itp.
Oczywistą sprawą jest że potrzebujemy także pomocy iż brakuje nam oryginalnej domeny jak i również serwera SHOUTcast abysmy mogli zrobić jaką kolwiek możliwość z akademią nauki, rzecz jasna że jak serwer SC to autopilot także.
PS: Niebawem dam Wam tutaj link i będziecie mogli obejżeć szablon wortalu.
Trwa także przyjmowanie pomysłow na logotyp dla wortalu BestParty, być może właśnie twoja praca będzie przedstawiała serwis młodzierzowy.
Wysli nastepujące zgłoszenie na E-mail: archer20@o2.pl :
Imię i nazwisko:
Data urodzenia:
Miejsce zamieszkania:
Zawód:
Portfolio do własnych prac [link]:
Gadu-Gadu:
Zdolności informatyczne [określ się w stopniu od 0 do 5]:
Zgłoszenia, logotopy jak i również propozycje co do sponsoringu lub współpracy czyli np. masz radio internetowe, ja tworzę wortal... połączymy się w sposób iż wortal będzie także jako własność radia jak i również na odwrót czyli radio w pewien sposób wlasnościa wortalu wysyłamy na adres: archer20@o2.pl
Jasną sprawą jest gdy po nawiązaniu współpracy piszemy razem odpowiednie oświadczenie!
Z pozdrowieniami Rafał 'Archer' Rula