Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHPNuke, ogólny problem przy wielu skryptach...
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
publius
Witam.
Moj problem jest nastepujacy:
1. zaistalowalem phpNuke (wersje polska - pande). nie wiem co sie dzieje z galeria zdjeciowa. nie moge za chiny utworzyc nowej kategorii (nawet jesli stworze nowy folder recznie przez ftp) oraz nie moge wrzucic zadnego zdjecia. nie wiem co moze sie stac. oczywiscie chmody zmienilem dla folderow zwiazanych z galeria - nie pomoglo. w koncu zmienilem chmody na 777 dla wszystkich plikow zwiazanych z galeria - dalej nic... w czym tkwi problem? pomozcie jakos...
2. podobne problemy mam ze wszystkimi skryptami/modulami, ktore wymagaja operacji podobnych jak w przypadku galerii, tzn. wysylanie plikow, zdjec itp.

z gory dziekuje za odzew smile.gif na prawde bylbym wdzieczny, gdyby ktos mi z tym pomogl, bo jeszcze nikt sobie nie poradzil.
wassago
jakis blad jest wyswietlany??
publius
jesli chodzi o galerie to zaden. wyglada to tak:
1. whodze do ustawien galerii
2. wchodze do edytora kategorii
3. "dodaj kategorie" i ustawiam wszystko co i jak ma wygladac.
4. naciskam ok i przekierowuje mnie do panelu z ustawieniami calej galerii, a nowej kategori ani widu, ani slychu :-(

natomiast przy probie utworzenia nowego uzytkownika jest cos takiego:
1. dodaje uzytkowanika
2. ustawiam pseudo maila itd.
3. naciskam OK i pyta sie mnie czy dane sa poprawne.
4. po wcisnieciu OK pojawia sie napis _ERROR

jest na to jakas rada?chodzi mi glownie o galerie. z tymi uzytkownikami jakos sobie poradze, bo kiedys dzialalo na innym moim phpNuke, wiec prosze sie na tym nie skupiac, chyba ze jest jakas szybka prosta odpowiedz. podkreslam, ze nie mam pojecia co jest z ta galeria...[/b]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.